Resident Evil 4 Remake
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Phoenix. · Opublikowano
Tej gry juz nic nie uratuje Dlatego, ze paradoksalnie sprzedala sie za dobrze wiec dla nich to sygnal, ze obrali sluszna droge. -
Niech sobie gierka wychodzi, a tu widze od razu klasyczny jad Czemu mnie to nie dziwi -
Przez LeBomB · Opublikowano
Upalny dzień to taki gdzie przez 2 godziny w trakcie dnia temperatura w cieniu wynosi więcej niż 30 stopni. No i o to właśnie się rozchodzi, że taki proces jest destrukcyjny dla nas samych. -
Przez Dominix · Opublikowano
Wygląda interesująco ale teraz zobaczyłem że to robi bulkhead a oni zrobili battalion 1944 który dobrze się zaczął ale źle skończył. Oby to nie było podobie, mimo że to już nie tak nowe i niedoświadczone studio. -
Urzad szuka tych co robia walki i tych ktorzy omijaja placenie, a nie tyuch co sprzedaja sobie legalnie uzywane swoej rzeczy Co najwyzej moze ci przyjsc pismo do domu i wtedy odpisujesz proste wyjasnienie Gdyby oni mieli przeswietlac zwyklych uczciwych kowalskich to do konca swiata bym im czasu nie starczylo. " W sytuacji, gdy ze sprzedaży przedmiotu nie osiągniesz zysku lub sprzedawany przedmiot znajduje się w Twoim posiadaniu więcej niż 6 miesięcy, podatku nie będzie trzeba płacić. Z reguły jedynie osoby, które prowadzą działalność nastawioną na zysk, będą musiały przedstawić ewentualne dowody. Dlatego nawet, jeśli zdarzy się, że organ podatkowy poprosi Cię o dowód – wystarczy, że przedstawisz własne oświadczenie lub oświadczenie lub osoby, która dała Ci dany przedmiot: „Zapłaciłem za ten przedmiot 250 zł. Sprzedałem go za 180 zł. Nie osiągnąłem zysku”. „Kupiłem ten przedmiot rok temu, więc posiadam go dłużej niż 6 miesięcy”. Przyklad x olx.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi