Tombycz 33 Opublikowano 3 Listopada 2024 Opublikowano 3 Listopada 2024 Star Wars Jedi: Survivor (Ocalały) - recenzje i oceny
azgan 1 127 Opublikowano 3 Listopada 2024 Autor Opublikowano 3 Listopada 2024 Ostatni Patch trochę poprawił optymalizację Unreal Engine i gra działa teraz zauważalnie lepiej
raul_ole 155 Opublikowano 19 Stycznia Opublikowano 19 Stycznia (edytowane) Na 3070 grało się bardzo nie przyjemnie. Gra jest świetna. Chciałbym ją przejść- na 4070 TIS zgaduje że będzie działać płynnie? No chyba że gra jest skopana? Jakiś update był. Warto kupić gamepass? Edytowane 19 Stycznia przez raul_ole
ODIN85 3 502 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia No już sporo połatali. Zawsze możesz kupić i potestować te 2h a jak nie podejdzie to zwrot.
kptEnter 27 Opublikowano 21 Stycznia Opublikowano 21 Stycznia W dniu 19.01.2025 o 22:42, raul_ole napisał(a): Na 3070 grało się bardzo nie przyjemnie. Gra jest świetna. Chciałbym ją przejść- na 4070 TIS zgaduje że będzie działać płynnie? No chyba że gra jest skopana? Jakiś update był. Warto kupić gamepass? Mam 4070 TIS, i5-13600K, 32 GB Gra chodzi płynnie w co najmniej 60 klatkach (nie pamiętam dokładnie) w 4k na max detalach, ale RT off i FG off (bo w tej grze u mnie FG źle chodzi, w innych grach jest ok) 1
Pentium D 1 162 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia Widziałem gameplaya i nie wiem jak ludzie mogą grać w takie gnioty i na dodatek rudym kolesiem. Historia słaba i bez sensu. Finał marny. Wyborów praktycznie zero. Za dużo akrobatyki, łażenia po ścianach i zwisania z różnych elementów. Całe uniwersum star wars to nielogiczne pierdy. Największym z nich jest chyba miecz świetlny który potrafi przebić i przeciąć metalowe drzwi albo robota a innym razem zadaje rany jakby kot podrapał. 1 1
ODIN85 3 502 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia (edytowane) Fajna gierka tylko optymalizacja na premierę była słaba. Warto ograć obie części. Edytowane 29 Stycznia przez ODIN85
azgan 1 127 Opublikowano 29 Stycznia Autor Opublikowano 29 Stycznia 17 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Fajna gierka tylko optymalizacja na premierę była słaba. Warto igrać obie części. Najlepszy tytuł w uniwersum SW ostatnich lat 1
Czubatka Boża 176 Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia Aktualnie gram w gierkę i jestem zadowolony. Wczoraj nie mogłem kontynuować gry bo wywaliło informacje o błędzie że klient nie może połączyć się z serwerem. Kto lubi klimaty Gwiezdnych Wojen gra w sam raz dla niego. Grę mogę ocenić 9,5/10 z powodów takich że gra boryka się z problemem słabej optymalizacji i drobnymi problemami technicznymi związanym z grafiką.
Czubatka Boża 176 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego (edytowane) Ma problem z grą i chciałbym spytać jak go naprawić czy muszę czekać na patch? Problem się zaczął mnie prześladować gdy główny bohater leci stadkiem na drugą pustynną planetę. Błąd wywalało co jaki czas i dało się grać a teraz gdy zrobię jakieś postępy w fabule wywala błąd a postępy w grze się nie zapisują. Grę mam w aplikacji EA APP LoginId:bc1f3e3235f2d433b976ed46f5f4a90c LowLevelFatalError [File:Unknown] [Line: 686] hr failed at D:/depot/r8branches/r8release/Engine/Source/Runtime/D3D12RHI/Private/D3D12Resources.cpp:534 with error DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED with Reason: DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG Edytowane 4 Lutego przez Czubatka Boża
Jaycob 1 934 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Mógłbyś wkleić cały ten wpis? Grę masz na Steamie czy EA?
Czubatka Boża 176 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Problem rozwiązałem wyłączając opcje w grafice śledzenie promieni Naprawdę jestem zaskoczony że gra ciepli na niektórych PC na poważne błędy!
ODIN85 3 502 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Dalej tego nie naprawili? Tam wrócisz parę razy i za każdym razem trzeba dawać rt na off.
Rekomendowane odpowiedzi