Lypton 953 Opublikowano 31 Października 2024 Opublikowano 31 Października 2024 (edytowane) Z tym duchowym spadkobiercą Painkillera to ostatecznie tak średnio wyszło. W zasadzie w ogóle. Edytowane 31 Października 2024 przez Lypton
azgan 1 127 Opublikowano 31 Października 2024 Autor Opublikowano 31 Października 2024 Temat przeniesiony z Laba ale nazwę można jak coś zmienić 😉.
Tankietka 218 Opublikowano 31 Października 2024 Opublikowano 31 Października 2024 Czy wersja steamowa też ma takie okropne stop klatki, traversal stutter czy losowy stuttering jak na Epicu? Naprawili to już? Chociaż wątpię czy kiedykolwiek to zrobią.
azgan 1 127 Opublikowano 1 Listopada 2024 Autor Opublikowano 1 Listopada 2024 Dzisiaj dopiero kupiłem na STEAM, będę testować jak to działa
Radziuwilk 414 Opublikowano 23 Listopada 2024 Opublikowano 23 Listopada 2024 Ja pykam juz 28h i gra sie miodnie. Dlugo by sie rozpisywac nad zaletami. Grafa super, optymalizacja super. Klimat super. Rozwoj giwer jak i postaci super. Moim zdaniem udane polaczenie 2 gatunkow gier. Niby early acces, ale nie dostrzegam tego zbytnio.
dawidoxx 975 Opublikowano 30 Lipca Opublikowano 30 Lipca Kupiłem ostatnio, bo jest na przecenie i powiem szczerze ze jak na early acces to gra się w to całkiem całkiem. gunplay jest fajny.. troche podobny do dooma no i czuć klimacik polowania na wiedzmy, troche rogal z klimatem soulsów.. Troche dziwne ze poszli tylko w singla, bo multi tez by fajnie grało Ktoś jeszcze pyka w ten tytuł?
Radziuwilk 414 Opublikowano 30 Lipca Opublikowano 30 Lipca Ja od czasu do czasu dla relaksu. Chociaz moim zdaniem troche za wolno rozwijaja gre
Rekomendowane odpowiedzi