Ziobro na komisje nie przychodzi bo ma zwolnienia lekarskie... ale konferencje sobie organizuje.
Z przykrością stwierdzam, że ten rząd to impotenci i wylecą z takim hukiem jakiego sobie jeszcze nie wyobrażają.
I znowu to samo. Ciągle ci sami konfiarze. Ciągle tak samo infantylni i wierzący w proste rozwiązania trudnych problemów oraz kompetencje grupy jelopow co nawet studiów nie skończyła i w życiu nie pracowała (poza memcenem).
Powiesz nam dlaczego Braun chce budować dobrobyt Kaliningradu?
Czołem koledzy!
Temat Oledów przewija się u mnie od dłuższego czasu. W styczniu planuję zakupić monitor. Aktualnie mam 240 Hz TN'ke, więc przepaść będzie ogromna.
Mam pytanie do Was (być może już padło, jednak przewertowanie wszystkiego może być bardzo uciążliwie, chociaż w miarę na bieżąco staram się śledzić ten wątek a wcześniej na purepc)
1. Czy w najbliższym czasie wychodzi jakiś rewolucyjny model na który warto czekać? Np. jakiś panel, co poprawi największe bolączki OLED?
2. Jeżeli nie, to jaki monitor polecacie? Celuję w 27 cali, 360 Hz 1440p. Gram głównie w szybkie FPS'y, ale czasem odpalam sobie inne tytuły. Jakbym miał ocenić %
40% granie
40% wideo
20% przeglądanie Internetu.
Będę wdzięczny za jakieś porady!
Pozdrawiam serdecznie!
Rekomendowane odpowiedzi