Spychcio 817 Opublikowano 31 Października 2024 Opublikowano 31 Października 2024 Jako fan Dead Space mam to na oku, ale jak nie będzie normalnych broni tylko jakaś pałka jak w Callisto to skreślam to na wstępie. P.S. a w trailerze już widać jakiś elektryczny kij... czarno to widzę.
Dominix 491 Opublikowano Wtorek o 18:19 Opublikowano Wtorek o 18:19 myslalem ze to jakas reklama profili aluminowych zeby sobie rig zrobic
Ryszawy 465 Opublikowano Wtorek o 19:42 Opublikowano Wtorek o 19:42 The Thing w kosmosie, no może być ciekawie. Był taki komiks o wdzięcznym tytule "Caliban" od Gartha Ennisa.
ghostdog 1 037 Opublikowano Wtorek o 21:03 Opublikowano Wtorek o 21:03 Chyba studio nie miało kasy na produkcję. Marnie to wygląda jak się spojrzy na bohaterów. W poprzednich produkcjach było sporo znanych twarzy: Panettiere. Malek, Stormare, David Arquette, Lance Henriksen.
TmK 116 Opublikowano Wtorek o 21:47 Opublikowano Wtorek o 21:47 W dniu 1.11.2024 o 00:46, Spychcio napisał(a): Jako fan Dead Space mam to na oku, ale jak nie będzie normalnych broni tylko jakaś pałka jak w Callisto to skreślam to na wstępie. P.S. a w trailerze już widać jakiś elektryczny kij... czarno to widzę. Ale to nie ma być gra trgo typu, a chyba bardziej takie Detroit Become Human w kosmosie. Czyli walki praktycznie zero, filmowość, wybory i QTE. Biorę na premierę, ich gry to fajna odskocznia na wieczorne seanse, a że uwielbiam kosmos, wybór prosty. 1
ODIN85 3 849 Opublikowano Środa o 03:59 Opublikowano Środa o 03:59 6 godzin temu, ghostdog napisał(a): Chyba studio nie miało kasy na produkcję. Marnie to wygląda jak się spojrzy na bohaterów. W poprzednich produkcjach było sporo znanych twarzy: Panettiere. Malek, Stormare, David Arquette, Lance Henriksen. Wolę mniej znane i cenę 219zł niż znane i 350. Tymbardziej że to pewnie na 5h.
samsung70 219 Opublikowano Środa o 14:23 Opublikowano Środa o 14:23 16 godzin temu, TmK napisał(a): Ale to nie ma być gra trgo typu, a chyba bardziej takie Detroit Become Human w kosmosie. Czyli walki praktycznie zero, filmowość, wybory i QTE. Biorę na premierę, ich gry to fajna odskocznia na wieczorne seanse, a że uwielbiam kosmos, wybór prosty. na tym polega przeciez cała antologia "A Dark Pictures" 1
TmK 116 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu W dniu 11.02.2026 o 15:23, samsung70 napisał(a): na tym polega przeciez cała antologia "A Dark Pictures" Ostatnio się zagrywałem w House of Ashes i było super, dwa razy z rzędu przeszedłem. Takie gry też są potrzebne, nie samymi RPGami na 100 godzin człowiek żyje 😉 1
Rekomendowane odpowiedzi