Skocz do zawartości

PC/Xbox Game Pass - Oficjalny Temat

kanon7

Rekomendowane odpowiedzi

image.png.66cfe951a9a2f619e289c666683232b9.png

Dyskusja / promocje / gry / tricki o PC/Xbox Game Pass’ie. 

PS. Na dzień 31 października 2024 r. mamy promocję:

Xbox Game Pass Ultimate - 20 miesiecy za 310zl (15,5zl/ms) (Indie, VPN) - dla nieaktywnych lub nowych

https://www.pepper.pl/share-deal-from-app/913685

Wieksze tytuły które wyjdą w najbliższym czasie: 

- listopad - S.T.A.L.K.E.R. 2 

- grudzień - Indiana Jones i Wielki Krag

Edytowane przez kanon7
  • Like 1
  • Thanks 1

• Mar_s przypiął/eła ten temat
6 godzin temu, Keel napisał:

Dokładnie, bo black ops 6 to lipa jak dla mnie. Kupiłem passa na 3msc i 1 msc dostałem gratis za włączenie rozliczeń cyklicznych które "magicznym" sposobem wyłączone było 5min po aktywacji :E  

dlaczego BO6 to lipa? mowa o SP czy multi? 

ja jestem niedzielnym graczem CODa, mialem swego czasu zajawkę chyba na COLD WAR( multi przez miecha), kilka lat temu, pozniej remake MW2( multi przez miecha), teraz przez hype w robocie kupilem passa, tylko multi gram z losowymi ludzmi i tylko mlyn i nie wiem co myslec, w większości dostaje wpier** niemiłosierny, dla casual gracza spoko, bo nie wnikam w cale TTK, ile pocisków żeby zabic itd, pewnie pogram miesiąc i skończy się tak samo jak przygoda z Diablo 4. 

Ciekaw jednak jestem, co wieloletnim graczom nie pasuje w tej części. 

co do SP, to właśnie oglądam Tivolta i jego walk-through i wygląda to dośc zacnie, 

Nie wiem, poprostu mi nie podszedł. Mówię o SP, multi nie odpaliłem jeszcze. Grałem trochę w warzone ale z racji że jestem niedzielnym graczem, więcej było frustracji niż zabawy. Kwestia jeszcze ekipy, ja gram sam więc nie można się z nikim dogadać 

7 godzin temu, Kakarotto napisał:

Może sobie dla Stalkera kupię na miesiąc lub dwa, i przy okazji coś innego się pyknie po przejrzeniu dostępnej zawartości.

Najlepiej zaczekać na dwa duże tytuły, np. Stalker i Indiana Jones i kupić XGPU na 1 miesiąc. Nawet jak ktoś nie chce kombinować (VPN) to kupuje zdrapkę 1 msc w sklepie i masz 2 tygodnie na przejście jednej gry - więc tytuł wychodzi za 36 zł „na głowę”. Jak na gry AA/AAA cena jest śmiesznie niska w dniu premiery (lub okolicach).  

51 minut temu, kanon7 napisał:

Najlepiej zaczekać na dwa duże tytuły, np. Stalker i Indiana Jones i kupić XGPU na 1 miesiąc. 

i masz 2 tygodnie na przejście jednej gry

Nawet nie wiem czy w dwa miesiące bym dał radę przejść, ze względu na brak czasu. 

Stalker będzie pewnie jeszcze na kilkadziesiąt godzin z lizaniem wszystkiego, także tego... :lol2:

A jak kupię, to nie będę za bardzo patrzeć na cenę. Stalker plus inne jakieś gry i w przeliczeniu wyjdę na swoje. 

Dla mnie GP to super opcja, nie zbieram gier i nie gram w multi. Dzięki temu w dniu premiery wystarczy wykupić/lub ogarnąć kod z promo na 1 miesiąc i grasz w dużą premierę Day1 po taniości. 

Miesiąc czasu to od groma czasu aby przejść obojętnie jaką gre singleplayer.

Edytowane przez Spychcio

W dniu 3.11.2024 o 21:21, Spychcio napisał(a):

Dla mnie GP to super opcja, nie zbieram gier i nie gram w multi. Dzięki temu w dniu premiery wystarczy wykupić/lub ogarnąć kod z promo na 1 miesiąc i grasz w dużą premierę Day1 po taniości. 

Miesiąc czasu to od groma czasu aby przejść obojętnie jaką gre singleplayer.

Zależy u kogo :) jakby takie Soulsy były w GP to aby ograć wszystkie 3 części to bym musiał na rok przynajmniej GP kupić. Kiedyś włączyła się wewnętrzna cebula i po taniości zakupiłem GP na 3 lata, i wyrzuciłem pieniądze w błoto, bo tylko trochę w FH4 pograłem :)