Reddzik 2 762 Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia https://www.gry-online.pl/newsroom/playstation-plus-znow-znacznie-podrozeje-w-15-krajach/zb2d1ca
kanon7 599 Opublikowano 12 Kwietnia Opublikowano 12 Kwietnia ^^ nie dość że PS Plus ma dużo gorszą bazę gier AA/AAA niżXbox Game Pass, to jeszcze podwyżkę dają PS Plus 1
hwdp43 1 701 Opublikowano 2 Maja Autor Opublikowano 2 Maja 19 minut temu, Elvis79 napisał(a): Co miesiąc słabiutko. Fixd
kanon7 599 Opublikowano 2 Maja Opublikowano 2 Maja 2 godziny temu, Elvis79 napisał(a): Ten miesiąc słabiutko. Od kiedy powstał PS Plus wydaje mi się słabiutkie... w porównaniu z Xbox Game Pass'em...
ghostdog 901 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja Duży plus za AitD, chciałem ograć ale jestem skąpy Zawsze lubiłem są serię, nawet jak mieli wpadki z niektórymi tytułami.
ghostdog 901 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca Straszne badziewie dali na czerwiec. I jeszcze ten nieszczęsny BF, co jest już w abonamencie Extra: FBC: Firebreak (PS5) Battlefield 2042 (PS4, PS5) Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 (PS5) theHunter: Call of the Wild (PS4) We Love Katamari Reroll + Royal Reverie (PS4, PS5) Eiyuden Chronicles: Hundred Heroes (PS4, PS5) Train Sim World 5 (PS4, PS5) Endless Dungeon (PS4, PS5) Premium: Deus Ex (PS2)
michaelius33 354 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca Raz się dałem nabrać na extra ale nigdy więcej
Sawyer1916 126 Opublikowano 21 Czerwca Opublikowano 21 Czerwca Ja również porzuciłem te droższe abonamenty. Złapałem się na tym, że praktycznie nie gram w gry z Premium czy Extra. Zdecydowanie bardziej przydatny jest dla mnie EA Play. UFC 5, BF 2042, najnowsze NHL, NFL i to za 24 zł, nie 70. 1
Reddzik 2 762 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca https://blog.playstation.com/2025/06/25/playstation-plus-monthly-games-for-july-a-big-thank-you-to-players-for-15-wonderful-years/ Diablo IV | PS5, PS4 The King of Fighters XV | PS5, PS4 Jusant | PS5
michaelius33 354 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca Ładny miesiąc. "Darmo" to właściwa cena do ogrania DIV KoF i Jusant też spoko
ghostdog 901 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca Fajnie, że dali bijatykę The King of Fighters XV. Diabolo się sprawdzi, choć patrząc na to, że to jest rocznica ps plus (15 lat) to mogli dać coś bardziej "rewelacyjnego" niż Diablo IV.
ghostdog 901 Opublikowano 9 Lipca Opublikowano 9 Lipca Niezły lipiec w ps plus extra/premium. Nie grałem w C2027, a podobno Banishers to całkiem dobry tytuł, szczególnie fabularnie. Cyberpunk 2077 | PS5, PS4 (dostępne od 9 lipca) Abiotic Factor | PS5 (dostępne od 22 lipca) Banishers: Ghosts of New Eden | PS5 Bluey: The Videogame | PS5, PS4 Planet Zoo | PS5 Risk of Rain 2 | PS5, PS4 Tropico 6 | PS5, PS4 New World: Aeternum | PS5 Twisted Metal 3 | PS5, PS4 [PREMIUM] Twisted Metal 4 | PS5, PS4 [PREMIUM]
Elvis79 161 Opublikowano 9 Lipca Opublikowano 9 Lipca Jak ktoś nie grał w Cybera albo Banishers to nawet bardzo dobry rzut dali.
ghostdog 901 Opublikowano 29 Lipca Opublikowano 29 Lipca Dobry miesiąc. Czekałem na Lies of P. Tylko kiedy w to grać. Teraz ogrywam Banishers, a czeka Cyberpunk.
ghostdog 901 Opublikowano 25 Września Opublikowano 25 Września Dobry ten plus na październik. Alan Wake 2 (miałem kupić) i remaster TLoU II (przejdzie się ponownie).
Elvis79 161 Opublikowano 26 Września Opublikowano 26 Września https://lowcygier.pl/nie-tylko-gramy/doladowanie-150-pln-do-playstation-store-dostepne-za-jedyne-100-zl-w-sklepach-zabka/
ghostdog 901 Opublikowano 15 Października Opublikowano 15 Października Niezły zestaw na Halloween: Alan Wake 2, Silent Hill 2 i Until Dawn
Elvis79 161 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października W porównaniu do poprzedniego miesiąca to cieniutko.
AudRob 128 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 1 godzinę temu, Elvis79 napisał(a): W porównaniu do poprzedniego miesiąca to cieniutko. No zdjęcie to masz piękne w profilu 🤣
Rekomendowane odpowiedzi