Film - czego nie warto oglądać
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez tomcug · Opublikowano
Można, dla przykładu screen z płyty B760 z widocznymi ustawieniami limitów mocy: -
Przez galakty · Opublikowano
Udało się sprzedać pierwszy przedmiot za Exalted orba Jakiś unikat na 16 level, tylko nie ogarnąłem że gość jest na tak niskim poziomie i na akt 1 musiałem iść -
Przez marko · Opublikowano
Nie demonizuj. Auta zawsze rdzewiały, no może oprócz francuskich marek. Różnice są jedynie dwie: raz, że w przypadku zakupu kilkulatka próg bólu na mankamenty jest niski. A dwa, dostęp do informacji teraz vs 15-20lat temu. Przecież Mercedesy zawsze gniły, a o modelach z początku XXI to już książki napisano. A jakoś Twój egzemplarz nadal jeździ. Poza tym w Polsce nadal opłaca się naprawiać auta czy to mechanicznie czy blacharsko. Brat tłucze Lagunę III i ani myśli zmieniać. -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Dzięki wielkie! Jeszcze chciało Ci się robić testy z RT do tylu tytułów. Zaskakuje mnie mała różnica między ryzen 7600, a 8400f i skala obciążenia procesora w RT. Jedyne czego mi brakuje to chociaż jednego procesora na domyślnych ustawieniach dla odniesienia, aby nie skakać po testach. Proszenie jeszcze o wyniki z PBO i curve optimizer to byłoby już za dużo Od biedy jeszcze dochodzi ciekawostka w postaci poboru platform z gniazda, przy obciążeniu procesora na 100% i 44w, aby wiedzieć ile zostaje dla GPU np. przy 200-250w budżecie mocy Intela można tak zdusić do 44w dopiero na płytach Z? Czy również na B lub nawet H610? -
Przez Brolly · Opublikowano
BTW czy jest tutaj ktoś w sytuacji jak mój kumpel ? ma radka 7800 XT (~~ rtx 4070 ? ) i siedzi na 1440p. Dał za niego niecałe 3 tyś z rok temu, czai się na przesiadkę na 4k ale wtedy musiał by kupić 5080 (która będzie za 6 tyś na pewno ? ) albo tańszym kosztem nowego amd tego droższego który będzie wydajnością jak obecny 7900 xtx ? Gra głównie w tytuły esportowe ale czasem jakieś immersyjne gierki jak stalker odpali. Po prostu się zastanawia czy faktycznie warto dawać ponad 2x tyle za kartę aby zostać przy tej samej wydajności co teraz na 1440p albo trochę więcej fps mieć po przesiadce na 4k
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi