Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

niewygodne i ciężkie - od tego są akcesoria, nawet Questa 2 się da z nimi używać bez problemu przez 2 godziny, choć bez nich łeb lub nos napierdzielają po 5 minutach.

Słaba grafika - to trochę jak narzekać na to, że słabo widzisz orkiestrę w filharmonii ;) To nie o to tu chodzi.

Słabe gry - bo grałeś w jakeiś symulatory lażenia po skałach, zamiast zagrać w dobre gry jak Compound samemu czy Dungeons of Eternity ze znajomymi.

Efekt wow - nie jest potrzebny aby grało się nadal super, choć mile widziany i ja po 3 latach nadal miewam momenty, gdzie cos robi ogromne wrażenie. 

Słaba grafika - to se kup 9800x3d i 5090 i hi-endowe VR to nie będzie słaba ;)

Opublikowano (edytowane)

Się zachowujesz jakby ten VR to Twój kolega był albo lepiej... dziewczyna! :hihot:

Nie będę wydawać setek na akcesoria, kiedy może się okazać, że nadal nie będzie dla mnie wystarczającego komfortu. Wagi to nie zmieni, a jednak pół kilo to waży. Reszty nie chce mi się komentować.

Edytowane przez j4z
Opublikowano

Przecież masz headsety na MicroOLEDach, to waży tyle co nic. Za rogiem dużo lżejszy z przodu Valve Frame.

18 minut temu, j4z napisał(a):

Się zachowujesz jakby ten VR to Twój kolega był albo lepiej... dziewczyna! :hihot:

Hahahaha :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Czekaj, niech złapię oddech, bo żart mnie poskładał.

I masz rację. Zachowałem się niestosownie. W wątku o VR absolutnie niedopuszczalne jest zamieszczanie postów przez entuzjastów VRu. Przepraszam, to się więcej nie powtórzy.

Opublikowano
46 minut temu, VRman napisał(a):

Czekaj, niech złapię oddech, bo żart mnie poskładał

Nie gadaj, dobry był, sytuacyjny. xd

@galakty nieee, raczej odpuszczam. Jeżeli już, to w dalekiej przyszłości. Na razie zamówiłem sobie prezent pada. :p