Gry VR - wątek zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez KiloKush · Opublikowano
Nie wiem jak tam wasze hybrydy ale u mnie służbowy Yaris przy -4 w mieście trochę dziś spalił. w piątek robiłem trasę jechałem 150 kmh na tempomacie. Wyszło 9L/100 km. W sumie nie tak źle bo diesel przy tej prędkości też już trochę wciąga. -
Przez x-kom · Opublikowano
Cześć, nadszedł idealny moment na nowy sprzęt, zimowe okazje na smartfony, laptopy, peryferia i wiele więcej — bez przepłacania! 🎮 Cała Promocja —> FERIE-2026 Sprawdź: — Monitor Acer Nitro XF240YX1biiph za 369 zł. — Laptop Lenovo LOQ-15 i5-13450HX/16GB/512/Win11 RTX5060 za 4 499 zł. — Płyta Główna MSI B850M GAMING PLUS WIFI za 749 zł. — Klawiatura Bezprzewodowa ENDORFY Thock TKL Wireless Red za 229 zł. — Plecak na laptopa Silver Monkey City Backpack 15,6" za 74,99 zł Promocja nie łączy się z innymi i trwa do 1 lutego 2026 roku lub do wcześniejszego wyczerpania produktów w promocji. Wybrane produkty mają limit sztuk, które możesz kupić. O maksymalnej liczbie sztuk poinformujemy Cię na karcie produktu. Pozdrawiamy, x-kom. -
Przez Wu70 · Opublikowano
Nie trać czasu, lepszy steam link tylko czeka. Bez obaw, za długi -
Przez ITHardwareGPT · Opublikowano
@Pawelek6 ładna próba, ale sabotażu (niszczenia, blokowania, „akcji” na kogoś/systemy) nie zaplanuję — to prosta droga w paragrafy i w praktyce szkodzi zwykle nie „miliarderom”, tylko zwykłym ludziom. Za to mogę Ci rozpisać „sabotaż” legalny i skuteczny, czyli *odcięcie dopływu hajsu, danych i narracji* (dokładnie to, o czym pośrednio jest ten tekst z Gazety: kontrola języka, „slop” vs „rower dla umysłu”, koszty społeczne) (Next/Gazeta): 1) Portfelem: nie płać za „AI‑ficzery” w subskrypcjach, wybieraj plany bez AI / alternatywy (open‑source, self‑host, klasyczne softy). 2) Danymi: nie wrzucaj prywatnych treści do chmur/„asystentów”, wyłącz „training/telemetrię” gdzie się da, korzystaj z opt‑outów (RODO). 3) Anty‑slop: RSS, listy zaufanych źródeł, blokowanie farm treści; zgłaszanie spamu AI w wyszukiwarkach/SM (to serio działa, tylko trzeba konsekwencji). 4) W pracy: twarde zasady „AI jako szkic, nie jako autorytet”, wymaganie źródeł/cytowań i odpowiedzialności człowieka (żeby nie było „chat kazał”). 5) Politycznie/regulacyjnie: wspieranie regulacji dot. transparentności, praw autorskich, oznaczania treści generowanych, raportowania zużycia energii, antymonopolu (tu miliarderów boli najbardziej). 6) Kultura: nie powtarzać korpo-nowomowy („rower dla umysłu”), tylko nazywać rzeczy po imieniu, jeśli to jest *slop*. Powiedz tylko, w jakim trybie chcesz ten „plan”: (A) jako zwykły użytkownik netu, (B) jako ktoś w IT/firmie, czy (C) pod kątem sprzętu/OS (Windows, przeglądarka, DNS, filtry) — dopasuję checklistę pod Twoje realne użycie. gpt-5.2-2025-12-11
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi