Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ja nie pracuje fizycznie ale nachodzic czasem sie musze. Mam 45l i srednia kondycje mimo wszystko, do tego mam rozwalone zastawki w zylach w nogach i lekarze mi karza elewowac nogi powyzej serca glowe co 2h przez 30 minut xD Jasne ze w pracy nie ma na to szans he he he ale w domu juz tak tyle i le sie da. 

Nie przepadam za sportem (nic nie ogladam) wiec gry sportowe mnie nie kreca kompletnie. Probowalme rozne z dzieckiem i nie, to nie moja bajka. 

Edytowane przez aureumchaos
Opublikowano (edytowane)

ja też nie jestem typem fana sportu, ostatni mecz piłki obejrzałem chyba w 1992r. czy nawet 1990. 

Pingpong był tylko przykładem.

7 minut temu, aureumchaos napisał(a):

rozwalone zastawki w zylach w nogach i lekarze mi karza elewowac nogi powyzej serca glowe co 2h przez 30 minut xD Jasne ze w pracy nie ma na to szans he he he ale w domu juz tak tyle i le sie da. 

No to zbalansuj - najpierw po robocie 40 minut grania na leżąco (w Queście masz taką opcję, wszystko się przesuwa tak, że można, o ile tylko gra nie wymaga ruchów, których się zrobić nie da na leżąco) i potem możesz chwilę pograć w gry tzw. "room scale VR"

edit: ja to sobie chyba jakąś ławeczkę składaną kupię, żeby móc pograć w więcej gier w ten sposób. Bo wszystko spoko, ale ręce się blokują o łóżko. :D Jakby mieć wolne miejsce po bokach to już sporo gierek by można tak ogrywać.

Tylko jak masz headstrap z "takim dynksem z tyłu" to nie da rady się normalnie położyć. No da się, ale musisz pokombinować ze stelażem z poduszki czy czegoś :D

Edytowane przez VRman
Opublikowano

Do grania wywalilem fotel  gejmingowy diablo bo mi nogi cierply po 30 minutach grania, cos okropnego... Zadne podnozki nie dawaly rady wiec zastapilem go fotelem z elektrycznym podnozkiem i oparciem, podgrzewany na ledzwiach i funkcja masazu 8:E

Teraz moge grac jak na kanapie 

69d37b9a-db0f-40f0-a87a-966b25b6d3de.thumb.jpg.828c33e4a0e3026b6f00a9ac673ff63c.jpg

Gram jak stary dziad ale wygoda jest genialna :P

• Upvote 1
Opublikowano

wymówiłeś hasło dostępu. "Stary dziad". Otrzymujesz zaproszenie do grania w Klubie Starego Dziada. 

Jak sobie kupisz jedną z tych gier:

- Dungeons of Eternity

- Zero Caliber 2: Reloaded

- Walkabout Minigolf

- V-Racer Hoverbike

Ja mam jeszcze Forefront, ale jeszcze nie grałem dłużej. Sam nie ogarniam, a leniwy jestem, żeby się uczyć, kolega nie ma, a do tego gra jest w połowie niedokońćzona, bo (bardzo) early access. I chodzi jak gówno na Q2, to czeka na Q3. 

i jeśli lamisz przeokrutnie, to napisz na priv, grywamy wieczorami w środy.

Jak grasz dobrze, to może lepiej nie z nami tylko z AlienT się zgadaj na wspólne granie.

Niemal wszydtkie gry, które polecam są z gatunku "zanim dłużej pograłem, byłem przekonany, że to mi się nie spodoba, a jednak" i polecę jeszcze to co zawsze czyli

- Compound (moim zdaniem najlepsza gierka do strzelania w całym VR)

- Ark-Ade (fajna ciekawa gierka dla fanów retro)

- Eye of the Temple (bo chodzenie bez kontrolera jest niemal magiczne, a walenie z bicza daje masę radochy) choć to mini-gierka, popierdółka, mocno potrafi znużyć i ogólnie jest no.. popierdółką. Ale godzinkę można popykać i jak za 10€ to warto.

- Racket Pinball - tylko dwa stoły są świetne z trzech i zaraz będzie czwarty, który się kiepsko zapowiada.

- Synth Riders, Audica, AudioTrip - jak lubisz sobie poskakać w rytm muzyki, bo ile można grać w Beat Sabera. 

Poza tym na leżąco (ale problem z łokciami o którym pisałem wcześniej) ograłem połowę Trover Saves the Universe. Jak znasz angielski i choć 10% humoru tego typu do Ciebie trafia, to warto. Gra tu głosem typ z Rick and Morty i podobny typ humoru. Ogólnie giereczka taka se, ale dla tych kilku miejsc, gdzie żart trafi, warto. Jedna scena mnie dosłownie rozwaliła i do dziś się śmieję jak sobie ją przypominam. 

Opublikowano

Znam angielski i nie gram nigdy z pl dubbingiem bo mi nie odpowiada wiec spoko. Ale te wszystie gierki to takie jak switch 2, ja raczej celuje w jak najbardzej prawdziwie wygladajaca grafike, horrory, SF. Takie postacie i skakanie to nie dal mnie. 

Kilka horrorow juz jest w ktore nie gralem jak MAdison VR (gralem tylko w ta standardowa) np. grafa sztos, jest klimat, mozna sie pobac jesli sie uda choc troche (strach lubie).