Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, dawidoxx napisał(a):

Oby znowu nie przełożyli, bo jeszcze kilka dni temu widniała dokładna data startu ea a teraz juz nie 

Zrzut ekranu 2024-12-03 121321.png

Nic się już nie zmieni. Startujemy w piątek o 20:00. :)

Preload na PC dostępny w nocy z czwartku na piątek:

Cytat

With Path of Exile 2 launching into Early Access soon, we've had a lot of players asking for pre-download to ensure they can play on launch. To accommodate this, we’ll be making the standalone PC client available for download at 5pm on Thursday, December 5th (PST), or Dec 06, 2024 2:00 AM (GMT+1) in your local time. Please note that when patching begins for Path of Exile 2 Early Access you may also have a few remaining files that you’ll need to update as well.

After downloading the Path of Exile 2 client, you won't be able to login until Early Access launches at 11am on Friday, December 6th (PST), or Dec 06, 2024 8:00 PM (GMT+1) in your local time. If you're not sure, check the timer on our website.

The client download will be available through the Path of Exile 2 website, but we'll also be providing a torrent with the client download at the same time.

We're still looking into making pre-download available for other platforms and will update this post when they become available.

Updates for other platforms:

Xbox - pre-download is already available. There will likely be updates on launch.

PlayStation - Founder's packs should go live 24 hours before Early Access starts. Purchasing one of these packs should allow for pre-download on PS5.

Edytowane przez Imm
  • Like 1
Opublikowano

Kiedy beta/preview się skończy i będzie dostępny dla mas?

Ja płacić za dostęp nie zamierzam bo Poe mi nie podeszło ale wypróbować chętnie wypróbuję 2 jak będzie za darmo.

Jak się spodoba to coś tam kupię by wesprzeć tych devsow bo wtedy warto;)

Opublikowano

No to zapewne blizej roku niz tych 6 miesiecy :E 

Z tego co wyczytalem, to jest opcja cross progressu, czyli gry na PC i np. PS5. Tak wiec ciekawi mnie jedno, gral ktos w jedynke albo takie gry na padzie? Jesli tak, to jak to wyglada w porownaniu z K+M?

Opublikowano

Mowisz, ze movement na wsad jest, ciekawe. A to dlatego, ze patrzac jakie klasy sa dostepne w grze z gory skleslilem ranged, bo sterowanie za pomoca myszki przy takimi movemencie wydawalo mi sie dosc ciezkie. Ale teraz jak patrze na to wszystko, no to mozliwe, ze przemysle jeszcze ta klase :)

Opublikowano

Na padzie próbowałem w d4 grać ale zbieranie ekwipunku i chodzenie po menu to mordęga, to zostałem przy k+m.

Jestem  ciekawy jak to w poe2 rozwiążą, a wiecie czy oni od początku w konsole celowali?

Bo d4 konsolowcy generalnie sobie chwalą bo własnie od razu z myślą o konsolach wyszło.