Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ja wczoraj we 4 ze znajomymi pograliśmy. W sumie jak przecinak lecieliśmy i ciekawostka z tym dzieleniem sprzętu wygląda tak, że losowo tylko jedna postać może podnieść. (Myślałem, że każdy swoje będzie dostawał ale tak nie jest) Finalnie się wymienialiśmy jak ktoś czegoś nie potrzebował. Zabawa przednia!

Edytowane przez userKAMIL
Opublikowano (edytowane)

Ja kupiłem quad stash + pakiet 6x zwykłe, currency to miałem z poe1, premium też mam, zostaje mi dokupić gem stash jeśli mi to potrzebne.

edit

Edytowane przez Reddzik
Opublikowano (edytowane)

Biję się z Człowiekiem Lawą, padłem jak zostało mu 1/3hp, walka wydaje się na czas, jak się nie ubije to nas zabije lawa, bo nie ma gdzie uciec. A on ucieka i ma nas w tyłku, naszą walkę. Ucieka czas. Nie jest trudny, jedynie ta lawa denerwuje, przez co ogranicza nam jakby arenę i czas na walkę. Bo co go poraziłem to uciekał i nic nie mogłem zrobić, tylko "Tańczący z lawą" a czas ucieka.
Na razie jestem po 1 próbie.

@Gret Ubity za 3 razem, gdyby nie dotknięcie lawy, bo stałem za wysoko, to zrobiłbym zapewne za 2 razem. Zamieniłem firewalla na frost bombę, do tego używam cold walla, orby + sparks i jakoś poszedł, ale zamrożenie wchodzi w niego. Chyba zostawię frost bombę bo robi więcej niż firewall.
Dropło kilka itemków, ale ten wydaje się być w miarę fajny, ale niestety nie pod lightning, a nie chcę się przerabiać pod full lód

Przy okazji widać jakie mam zakładki, nie mam 2 zakładek, a tak to chyba wszystko na poe2, część miałem z poe1, bo zostały przeniesione.

Moja broń ma +2 do lightning, na razie nie mam nic lepszego. W sklepie też był staff z +3 do mrozu i dobrze, że nie kupiłem.
Mam 45lvl, to chyba ostatnia droga do bossa, chyba wszystko wyczyściłem, nie licząc Triala który mi pozostał.

20241213220858_1.thumb.jpg.353e6d19d99a4e5708487349cca292bd.jpg

Edytowane przez Reddzik
  • Like 1
Opublikowano

@Reddzik lecisz dalej, jak będziesz miał jakieś exy to poszukaj sobie laski na trade. fajne itemki za śmieszną cenę idzie kupić. 

Ja lecę teraz 3 akt cruel i jest śmiesznie łatwo, atakuję pół raza na sekundę ale wysadzam praktycznie cały ekran sunderem :E

• Like 1