Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ja po 30h dotarłem do drugiego aktu. Mój zachwyt nad tą grą tylko się pogłębił. ;) Natomiast pojawił się dziwny problem, że gra nagle zaczeła masakrycznie przycinać. Do tego stopnia, że nie da się grać. Poniżej temat razem z wideo jak to wygląda i ktoś napisał, że rozwiązaniem jest śmierć w grze i ponowne odrodzenie. Może komuś pomoże jak na to natrafi bo faktycznie zadziałało u mnie.

Edytowane przez userKAMIL
Opublikowano

Coś mnie ten 3 akt zaczął męczyć, lipny loot, do tego jak już padł jakiś item legendarny dla mnie, to się okazuje że ma negatywny efekt czyli inteligencja nie daje mi ekstra many. Na dodatek nie podoba mi się aktualna ascendancja, a tego zmienić nie można :/ 

• Upvote 1
Opublikowano

Dokładnie ta lokacja, ale zresztą tam wszystkie są tak długie. Loot słaby, przez całą grę wypadł jeden unikat (i nie dla mnie), a tak to niebieskie i żółte które może w 10% się sprawdziły. Ale itemy mam dobre, koszę do przodu, tylko jest nuuuuuuda.

Odblokowałem portal w czasie, ale jakoś mi się już nie chce :E 

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Mnie boss na koniec aktu II strasznie wymęczył. Podczas walki nic nie widać, masakra jak beznadziejnie jest to zaprojektowane :thumbdown:

Może komuś się przyda, bo ja to dopiero odkryłem, w opcjach można ustawić filtr lootu, dzięki czemu będzie on łatwiej dostrzegalny, ja np używam tego https://github.com/NeverSinkDev/NeverSink-PoE2litefilter

2694490-842.jpg

Edytowane przez DITMD
  • Thanks 1