Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakby ktoś miał za dużo map t6-t10 to przyjmę bo mało tego wypada . maks można t5 kupić co jest bez sensu - następna sztuczna bariera

3 godziny temu, galakty napisał(a):

o w ogóle nie jest istotne,

Ranger ma buff +10% movement speed, 150% evasion, 30% skill speed, dodatkowa wystrzelona strzała.

Opublikowano

Nie ma lekko.

Trzeba pakować mapy modyfikatorami(orby) do oporu, wrzucać distiled emotions,  wkładać tablety w wieże, rozbudować drzewko Atlasu i wtedy dopiero będzie Ci wypadało tyle, że nie będziesz musiał kombinować/kupować. Witaj w PoE. :D 

Opublikowano (edytowane)

Kupisz teraz, bo to nisko-poziomowe mapy nadal są, więc tanie. Przeskoczysz wyżej to Cię już stać nie będzie, bo sensowne mapy T15-16 są drogie lub wymagają dużych nakładów aby zrobić z nich warte zachodu.

W pewnym momencie zderzysz się ze ścianą jeśli nie zaczniesz korzystać ze wszystkich opcji jakie daje gra, bo tak jest jej konstrukcja/założenie.

Nie mam tak nisko-poziomowych map, rozdałem, co miałem. Jeśli będziesz potrzebował tak T12+ to takowych mam dużo.

Edytowane przez Imm
Opublikowano (edytowane)
45 minut temu, wrobel_krk napisał(a):

t15 kupujesz po exalted to niedrogo:)

50 minut temu, Imm napisał(a):

bo sensowne mapy T15-16 są drogie lub wymagają dużych nakładów aby zrobić  z nich warte zachodu.

Zobaczysz, co mam na myśli jak już będziesz na tym poziomie. Nie mówiąc już o fakcie, że połowa sprzedających wyższe poziomy map robi to celowo aby zaniżyć ceny lub to boty, bo jak chcesz kupić to hehehe 1 na 30 Ci sprzeda/odezwie się.

Abstrahując, możesz mnie złapać w grze(/w Amaia), to Ci mogę dać trochę tych T12.

Edytowane przez Imm
  • Thanks 1
Opublikowano
4 godziny temu, Imm napisał(a):

Abstrahując, możesz mnie złapać w grze(/w Amaia), to Ci mogę dać trochę tych T12.

Dzięki.

Spokojnie te t12 robię. Łuk + 2 strzały robi robotę i w razie czego szybka ucieczka z 35%+ speed
Musze poczytać o tych wszystkich aktywnościach, zrobić 4 ascendancy pod 15% DR

Opublikowano (edytowane)

Dla rozrywki i urozmaicenia dziś zacząłem robić kolejną postać - Monka. Lecę przez kampanię jak szalony z łukiem. Takie rzeczy tylko w PoE. :D Zabawa na całego. :)

Edytowane przez Imm
Opublikowano
14 godzin temu, Imm napisał(a):

Dla rozrywki i urozmaicenia dziś zacząłem robić kolejną postać - Monka. Lecę przez kampanię jak szalony z łukiem. Takie rzeczy tylko w PoE. :D Zabawa na całego. :)

Ja też zacząłem nową postacią. Też Monkiem. I też do 14 lvl-a latałem z łukiem, bo po prostu najszybciej się tak leveluje (Lightining Arrow + Lightning Rod). Rangerem wbilem 88 lvl i mam wrażenie, że doszedłem do ściany. Robię już te T15 i jakoś potrzebuje odskoczni - właśnie takiego Monka. Ja zrobiłem build pod Ice Strike, mega się tym lata. Skupię się teraz na tym Monku. 

Opublikowano

Mi do ściany jeszcze trochę brakuje moją Blood Mage Witch. W sensie robię wszystko, ale czasem jak tak naprawdę dopakuję mapy T16 modyfikatorami tak do 500+ i do tego destiled ire x3 to zdarza mi się paść, no ale 90 lvl za chwilę. Monka to sobie tak w przerwach pomiędzy mapami robię. LA + LR jest ok na początek, później Poison Gas + ten unik od podpalania robi robotę, wczoraj w 2 godziny przeleciałem przez prawie całe 2 akty.

Opublikowano

Mam tipa jak jesteś na skraju mapy a ostatni/e potwór/ory jest na drugi końcu logout/log in i jesteś na początku gdzie byłeś

Swoją droga tu wiele rzeczy am mało sensu ale kapliczka zmieniająca wszystko w złoto? Easter egg jakiś? Bo ja tu widzę zero sensu ale może mnie oświecicie:)