Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niby stash taby "trzeba" kupic zeby sie dobrze grało. No ale przecież to wszystko to są jakieś drobniaki. Co to jest wydać kilkadziesiąt złotych na grę, w której się spędza setki godzin. Mam przegrane ponad 300 godzin, wydałem na mikrotranzakcje ok 100z (taki kaprys miałem, bo tak) ł to w sumie można policzyć, że jest 3zł za godzinę grania. Co w dzisiejszych czasach kupi się za 3 zł :E

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Zresztą aktualnie kupno POE2 na steamie to tak na prawdę płacimy za monety do kupna stashy w grze, sam dostęp do wczesnego dostępu jest "za darmo". Ta ilość monet jaką dostajemy= cena poe2, dostajemy wirtualną walutę na kupno drobiazgów, wiadomo, że najlepiej to kupić na promocji stashe. Dodam, że ta cena za poe2 w keyshopach to tylko dostęp do gry bez tych monet, więc imo bezsensu, niby taniej ale... 

Edytowane przez Reddzik
  • Upvote 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Yup, jeszcze 3 tygodnie i znowu lecimy. :)

Czekam na pełną listę zmian, zapewne będzie zaraz po streamie(4 grudnia); a w głowie już pojawiają się zalążki idei na różne buildy dla Druida. :D 

Opublikowano

Czekam bo już się nasyciłem w tym sezonie. Udało się zrobić wszystko dedajką czego nie dałem rady wcześniej. Monkiem i barbem wysiadałem na simulacrum nawet na najniższej trudności. Rangerką ogólnie grało mi się o niebo łatwiej, mimo że ostateczny build nie jest jakoś specjalnie zminmaxowany, ale wystarczył.

https://poe.ninja/poe2/profile/5hogun-0232/character/dedajpodajs

Jako, że nie umiem kraftować i opieram się na handlu jeśli chodzi o itemy to chyba sobie odpuszczę druida bo podejrzewam, że będzie najpopularniejszy więc itemy mogą być droższe. Mam jeszcze parę nietkniętych postaci bo trzymam się jednej na sezon. Tak, że pójdę w czarodziejkę albo w wiedźmę, raczej wiedźmę.