Zdrutowane przez Pentiuma
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez miro · Opublikowano
błąd, ma być a2 i b2 , zawsze drugi i czwarty od procesora bład, słuzy do tego tylko jeden wyznaczony port, wg instrukcji poza tym jak cały czas działął, przestał po obsadzeniu nową kartą, z tego co zrozumiełem z tego bełkotu w pierwszym poście, to trzeba było włozyć z powrotem starą karte a nie kombinować jakieś takie to wymyślone.. -
Przez Pentium D · Opublikowano
Miałem trzy a z martwym cztery sztuki tego proca więc jakiś pogląd mam i wyjaśniłem chłopakowi czym ten krzem jest i dałem diagnozę. -
Przez HappyLittleGamer · Opublikowano
Wygląda super. A że tylko na Switch 2 to może i dobrze. Myślę że Legends Z-A to szczyt możliwości Switcha 1, i fajnie że ogarnęli na tyle dobrze że wygląda ładnie nawet na TV i działa w miarę płynnie bo Violet to było dno. Ale obyło się to kosztem ekstramalnego uproszczenia otoczenia i tekstur. Takiego świata jak w tym Winds juz Switch 1 nie pociągnie. To ostatnie 1.5 roku tej konsolki. Umarł król niech żyje król. -
Przez larry.bigl · Opublikowano
A mi się akurat zarówno duster jak i biggster podobają. Ta plastikowatosc w środku ma swój pewien urok - mam wrażenie, że kupując go jakby inne podejście do niego bym miał. Jak coś się zarysuje chyba bym łatwiej przeżył. -
Przez Kadajo · Opublikowano
Możecie mi wyjaśnić co wasza kłótnia ma wspólnego z tematem ? @Pentium D szczególnie tobie się kop należy, bo wlazłeś do tematu i od razu zacząłeś od pitolenia jaki to ten procesor nie jest słaby co kompletnie nie ma w tym wątku żadnego znaczenia. Temat został wyczyszczony ze zbędnych informacji. Proszę się trzymać meritum i pomoc chłopakowi w miarę możliwości.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi