Zdrutowane przez Pentiuma
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez galakty · Opublikowano
Właśnie czuję że bym chciał, chyba wiek robi swoje Kiedyś się śmiałem z Mario World czy Kart, a teraz bym w sumie popykał w wolnej chwili w robocie. Czasem mam trochę wolnego, ale odpalać dużych gier na PC mi się nie chce, co innego pyknąć rundkę w jakąś luźną grę Na Steam Deck bym i tak odpalał to co na Steam mam, nie widzę sensu (w dodatku straszna cegła). -
Przez KiloKush · Opublikowano
https://www.tyrereviews.com/Article/2024-Motor-SUV-All-Season-Tyre-Test.htm Tu jest test Debica Navigator 3 vs chociażby 4season gen 3. 400 zł raz na pięć lat to nie jest duża kwota. Ja bym dopłacił do lepszych. Wjechały u mnie Imperiale, odziedziczone po poprzednim właścicielu. Na suchym przy 70 kmh czuję jak już ich trakcja się kończy, ten sam zakręt w Goodyear Eagle F1 asymethric 6. 100 kmh spokojnie -
Przez Joloxx9 · Opublikowano
I tak jest wszedzie, im wieksza firma tym bardziej wzyscy chca widziec coraz to lepsze cyferki w excelu, dziala to rok, moze piec. Potem upada na ryj i go sobie rozbija. -
Przez Cappucino · Opublikowano
Na niemieckim amazonie jeszcze taniej i nie sądzę aby się tak rzucili i wykupili. -
Przez Maxforces · Opublikowano
Ale to sie nie skonczylo do dnia dzisiejszego US jest najwiekszym dostarczucielem broni.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi