Send1N 400 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Metro exodus enhanced nadal dobrze ciśnie chociaż do tego co wyprawia furmark z 2024r bez limitu klatek żadna gra się nawet nie zbliża 1
Mar_s 383 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Ja tam prawie nie gram... Ale aktualnie Metro Exodus Gold można mieć za 13.50 zł więc...
Pentium D 114 Opublikowano 5 godzin temu Autor Opublikowano 5 godzin temu 14 godzin temu, DarkeVo napisał(a): To mogliby już opuścić to 500 żeby był równy tysiączek 🤭 trochę zabawy z nią będziesz miał ale za te pieniądze 😂 19 godzin temu, RyszardGTS napisał(a): Trzymam kciuki za 400zł Zgodzili się na kwotę 400 zł. RX 7800 XT Creased Edition za 1100 zł 1 2 1
Pentium D 114 Opublikowano 4 godziny temu Autor Opublikowano 4 godziny temu 46 minut temu, Mar_s napisał(a): Krul Cebul 1 !! Pa tera 2
Mar_s 383 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Niesamowite! Zazdroszczę tego zakupu! A co to jest?
Pentium D 114 Opublikowano 4 godziny temu Autor Opublikowano 4 godziny temu To wyżej to koperty bąbelkowe. Nie kupiłem, czaję się na coś innego, ale 0 zł za 60 sztuk to uczciwa cena
Mar_s 383 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Faktycznie. Mnie zawsze zastanawiało jak ludzie zbijają tak mocno te ceny, ja jak wchodzę to mam drogo, a monetami to jakieś grosze jestem w stanie zbić, i w sumie rzadko z tego powodu tam kupuję. Kupiłem tam programator to przysłali pogięty i oddali kasę, i pastę LK-17 czy jakoś tak która degraduje się w 2 miesiące
Art385 100 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Jak to jak siedzimy na stronach z dealach z innymi żydami i lurkujemy neta w poszukiwaniu okazji. Żadko kiedy kupuje coś za średnią cenę najczęściej -30-50%. Niestety kupuje też masę nie potrzebnego gówna w ten sposób. Kiedyś goniłem ale w związku z zezwierzęceniem kupujących w kraju mam teraz w drugim pokoju magazyn na kupiony sziteks.
ShaDow_Pro 38 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 4 godziny temu, Pentium D napisał(a): Które gry mocno cisną kartę? Metro Exodus EE to gra która wyciska największą ilość W z karty. edit. Juz wyżej padła ta opcja. Edytowane 2 godziny temu przez ShaDow_Pro
Rekomendowane odpowiedzi