Zdrutowane przez Pentiuma
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Vulc · Opublikowano
Edycję Kompletną dostaniesz za przysłowie grosze, stosunek ceny do zawartości jest tutaj absurdalny. Nie ma się nad czym zastanawiać. -
Przez Maxforces · Opublikowano
Ja tez mimo ze mam i740 w swojej kolekcji. Jak odbieralem swoja b580 to gosciu byl jak o to nowa grafa dopiero co wyszla i nie porownywal do NV czy AMD tylko Intela. Glupie ale prawdziwe. NIe kazdy zna sie na sprzecie a raczej wiekszosc. Droga strona jest taka ze napawde od poprzedniej serii nauczyli sie i jest naprawde w wiekszosci lepiej niz gorzej, sa wpadki ale ogolnie jest wydajniej z nadzieja ze wpadki poprawia. Maja potencjal zobaczmy co zrobia. -
Przez Pentium D · Opublikowano
Wpisałem z nudów nazwę tego zakupionego wentylatora na youtube i po scrollowaniu trafiłem chyba na złoty kanał Niestety po portugalsku, ale popatrzeć można i są tabelki.. Gość ma pełno testów wentyli z ali. Jest test rpm, zużycia energii, test na coolerze, na chłodnicy. Model który wziąłem vs niżej model który też rozważałem. -
Przez łukasz850 · Opublikowano
Nie dali rady, bo do 2013 roku ukraina miała rząd prorosyjski. Była pomarańczowa rewolucja, ale nie udana. Gdyby ukraina złożyła wniosek do nato już w 1992 roku to byłoby inaczej. Pewnie wtedy od razu wybuchła by wojna. -
Przez Send1N · Opublikowano
A co to ma zmienić skoro pisał że jeden moduł działa? (w dodatku w każdym slocie)...
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi