DDR4 -> DDR5
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez DITMD · Opublikowano
Akurat spośród tej listy Crimson Desert jest największą niewiadomą i może się okazać, że będzie największym badziewiem -
Przez 209458 · Opublikowano
U mnie nie pilnują, nie ma komu, i tak wychodzi taniej niż ktoś dedykowany do pilnowania i użerania się z ludźmi, najlepiej na 3 zmiany. -
Przez Raiven · Opublikowano
Znaczy ja nie stawiam tych gier na równi bo są zupełnie inne :). BF6 zaczął robić się nudny, jakoś przestaliśmy grać z końcem sezonu. Dałem za niego około 150 zeta, to nie płaczę aż tak bardzo :P. Ktoś rzucił hasłem "Apex", każdy nie grał po kilka lat to sobie odmianę zrobiliśmy . Gra wygląda jak kiedyś, ale od ciula nowych różnych rzeczy w menu i na mapie. Farmienie legend to jakaś porażka dla niedzielnego gracza. -
Przez Kabor · Opublikowano
Przecież to nie ma znaczenia. Ustawiasz raz w apce preset M i potem odpalasz normalnie. Nie musisz gier uruchamiać z apki aby działał preset M. @JohnyWol byłeś szybszy ;-). -
Przez kamil039c · Opublikowano
Prime od asusa zdecydowanie lepiej sobie radzi pomimo tego że jest sporo chudszy, podobne temperatury jest w stanie utrzymać przy 1300 - 1350 RPM - bios Quiet. Na standardowym biosie się wkręca w okolice 1600 Rpm ale nie przekracza 67 stopni
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi