larry.bigl 15 Opublikowano 2 Listopada Opublikowano 2 Listopada Będzie reaktywacja kadry też? czy dalej będzie kupa przez następne X lat?😆
Spl97 108 Opublikowano Piątek o 20:16 Opublikowano Piątek o 20:16 W dniu 2.11.2024 o 10:49, larry.bigl napisał(a): Będzie reaktywacja kadry też? czy dalej będzie kupa przez następne X lat?😆 Każda pora jest odpowiednia do tego, żeby zacząć reprezentację bojkotować i nie oglądać .
lewuS 16 Opublikowano Piątek o 21:32 Opublikowano Piątek o 21:32 po pierwszej połowie miałem nawet nadzieję na dobry wynik. miałem
lewuS 16 Opublikowano Piątek o 21:35 Opublikowano Piątek o 21:35 jedyny plus że Marczuk brameczka w debiucie
larry.bigl 15 Opublikowano Piątek o 21:37 Opublikowano Piątek o 21:37 O ja..jaki wstyd. Kadra do zaorania. Jak oni mogą taka kupe grać w kadrze a w klubach w miarę ok?
Doamdor 95 Opublikowano Piątek o 21:43 Opublikowano Piątek o 21:43 22lata minęły, a mecz z Portugalią wygląda niemal identycznie.
wrobel_krk 149 Opublikowano Piątek o 21:45 Opublikowano Piątek o 21:45 Ja już naszych kopaczy nie oglądam, chyba że na dużych imprezach ale i tak jednym okiem. No ale widać że zapowiada się znowu długa posucha...
lamparcicho 156 Opublikowano Piątek o 21:54 Opublikowano Piątek o 21:54 (edytowane) Fajna bramka Ronaldo z gry, piwo było niezłe, pizza całkiem dobra. No i tyle Nie ma co dalej męczyć bułki Edytowane Piątek o 21:55 przez lamparcicho
AndrzejTrg 121 Opublikowano wczoraj o 01:58 Opublikowano wczoraj o 01:58 (edytowane) Oglądanie dorosłej reprezentacji zakrawa o oglądanie patowalk a gdy młode Polki wykluczyły Brazylię z MŚ to cisza jak makiem zasiał... może i w ćwierćfinale przegrały z Koreankami z Północy, które później okazały się mistrzyniami świata, wstydzilibyście się. Edytowane wczoraj o 02:00 przez AndrzejTrg
łukasz850 14 Opublikowano wczoraj o 02:18 Opublikowano wczoraj o 02:18 (edytowane) 4 godziny temu, larry.bigl napisał(a): O ja..jaki wstyd. Kadra do zaorania. Jak oni mogą taka kupe grać w kadrze a w klubach w miarę ok? Polska reprezentacja jest aż 4 razy mniej warta na rynku transferowym niz reprezentacja portugali. My polacy wyglądamy na uczniów przy portugalczykach. My polacy w sporcie zazwyczaj wypadamy dosć słabo. Portugalczycy grają w najlepszych klubach świata a my mamy pilkarzy z marnej ekstaklasy. Nikt poważny nie robi kariery w ekstraklasie. Real Madry to by pokonal raków częstochowa 10:0 Edytowane wczoraj o 02:19 przez łukasz850 1
AndrzejTrg 121 Opublikowano wczoraj o 02:37 Opublikowano wczoraj o 02:37 (edytowane) Co Ty za głupoty opowiadasz? W tym meczu wiesz ile wystąpiło piłkarzy z ekstraklasy? Najpierw sprawdź, a później coś napisz, ponieważ oczy krwawią z tych bredni, inaczej tego Twojego posta nie idzie skomentować. "My Polacy w sporcie..." Powiedz to siatkarzom, ampfutbolowcom, czy choćby kopaczom i kopaczkom U-17 czy u-19... i można by jeszcze coś wymienić. Taa raków to drużyna składająca się z samych Polaków... szukać mi się nie chce, ale w ekstraklasie, chyba nie ma drużyny gdzie przynjamniej połowa graczy była by polskiej narodowości Dorosła reprezentacja powinna sama siebie sponsorować. Edytowane wczoraj o 02:39 przez AndrzejTrg
łukasz850 14 Opublikowano wczoraj o 03:45 Opublikowano wczoraj o 03:45 (edytowane) Z igrzysk olimpijskich mieliśmy mało medali. Polska zajeła 42 miejsce. Według ciebie to sukces? Michal Gorgul gra w Lech Poznań. Antoni Kozubal. Po za tym to sa bardzo słabe kluby. Dobre kluby to PSG, Barcelona, Real madryt, Bayern Monachium. Mamy tylko dwóch graczy z top klubów. Ruben Dias - Menechester City, Costa - FC Porto Veiga - Chelsea Mendes - PSG Vinthina - PSG Neto,Felix - Chelsea. Portugalczycy grają w samych najlepszych i to podkreslam najlepszych klubach świata. Wklejam kardynalne błędy polaków. Edytowane wczoraj o 04:18 przez łukasz850
Mar_s 212 Opublikowano wczoraj o 12:02 Opublikowano wczoraj o 12:02 Kasa się zgadza to co się będą przejmować? Za przegrany mecz powinien być zwrot za bilet w klasie ekonomicznej i nara. Repra się skończyła jak zaczęliśmy wysyłać piłkarzy na zachód już na masową skalę, pamiętam Bońka jak biegiem leciał po meczu na samolot bo tam prawdziwe pieniądze zarabiał.
AndrzejTrg 121 Opublikowano wczoraj o 16:33 Opublikowano wczoraj o 16:33 A jakby wszedł Świderski było by tylko 3-0 😁 1
Wu70 91 Opublikowano wczoraj o 16:42 Opublikowano wczoraj o 16:42 Nie ma co narzekać, mi się fajnie oglądało jak Ronaldo nadal coś tam strzeli i cały stadion robi Siuuuu To już sama końcówka tych piłkarzy których się kojarzy z młodości 1
AndrzejTrg 121 Opublikowano wczoraj o 16:52 Opublikowano wczoraj o 16:52 Ronaldzik fajną bramkę sobie strzelił, jak na treningu 😁. Takie siuu też by się rozniosło u nas na stadionie jakby grali . Ja ich kojarzę z teraźniejszości, z młodości to bardziej Citko, Juskowiak, Świerczewski także ten tego 😉
Kelam 572 Opublikowano wczoraj o 17:19 Opublikowano wczoraj o 17:19 W drugiej połowie zabawili się z nami. Jakby chłopaczki z liceum grali z gównixami z pierwszych klas podbudy. Pisałem nie raz - my możemy wyniki robić albo z cudownym fartem i peakiem formy drużyny jak na euro2016, a tak 99% pozostałych meczów, to grając wyłącznie antyfootball. Michniewicz to wiedział. Probierz jest natomiast zakładnikiem oczekiwań ładnej gry. Wtopimy kolejne eliminacje na 90%.
Wodzu 16 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Bułka jest wciąż średniakiem i w tym meczu idealnie to było widać. Wciąż nie rozumiem zachwytów nad nim co niektórych, Szczęsny to był top. Bułka jeszcze nieokrzesany, nerwowy i słabo gra nogą. Może kiedyś coś z niego będzie, ale jak na razie między słupkami widzę Skorupskiego.
Sawyer1916 26 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Kadry Janasa i Engela nie miały gwiazd, ale to były drużyny. Kadra Beenhakkera potrafiła pozytywnie zaskoczyć, Nawałka to był prime tego pokolenia. Wszystko po Nawałce to okrutny zjazd. Przegrywamy wszystko, no z wyjątkiem barażu ze Szwedami. Probierz już nawalił w końcówce eliminacji euro, na euro i teraz wszyscy go leją. A za chwilę eliminacje mistrzostw świata, gdzie każda strata punktów może być pocałunkiem śmierci. MP ma ego, jest zamknięty na zmiany i ogólnie ma zamknięty umysł. Jego wypowiedź o potencjalnej zmianie ustawienia z trzech na dwóch stoperów pozbawiła mnie złudzeń. Ten system z wahadłami to jakaś aberracja. Może to mało patriotyczne, ale jutro w plecy i Probierz out. Edytowane 2 godziny temu przez Sawyer1916
hwdp43 67 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu najlepiej gralismy za nawalki w ustawieniu 4-4-2 . ale nawet i on potem zaczal to zmieniac na 3 a raczej 5 obroncow i sie zesralo
Rekomendowane odpowiedzi