Polska "Policja"
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Paarthurnax · Opublikowano
Nikt nie kwestionuje że USA ma większy i lepszy kaliber i tego, że wygrywa starcie militarne. Podważam zasadność ataku USA na Iran i twierdzenia, że USA eliminuje wyłącznie cele wojskowe. Tak nie jest, a ludności cywilnej ginie prawie tyle samo co żołnierzy, co wskazuje, że USA prowadzi ataki w taki sam barbarzyński sposób jak ruskie. USA może wygrać wszystkie starcia militarne, ba może nawet zgruzować cały Iran, tyle że w szerszej perspektywie to się i tak odbije w ten czy inny sposób na USA. Bardzo kosztowny pokaz siły i to pod każdym względem, ot co, tylko tyle, nic więcej. -
Przez huudyy · Opublikowano
Chodziło mi o wykazanie faktu, że ceny paliwa nie ustala na stacji Orlen, zwłaszcza, że nawet w 1 mieście potrafi mieć różne ceny ... -
Przez miro · Opublikowano
mnie szybko odrzuciło, moja zona oglądała wszystko, wcześniej czytała książki teraz zaczął się ósmy.. -
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
https://stopagresjipsow.pl/artykuly/pitbul-przmysl.html w obsranym kartonie nawet pies który zabił dziecko ma większą wartość niż p0lak -
Przez galakty · Opublikowano
Nie no jaki problem odgórnie ustalić że na autostradzie jest drożej? To nie ma powiązania.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi