Polska "Policja"
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez marko · Opublikowano
Oczywiście, że ogarnie. A wcześniej mieliśmy robota kuchennego. Wrzucasz składniki, każe przyjść za kwadrans czy ileś dorzucić kolejne rzeczy i robi dalej. Moja żona jest bardzo zadowolona i uważa to za mega ułatwienie. Nikt nie mówi, żeby gotować w tym codziennie obiad, ale na szybko coś zrobić jak najbardziej -
Przez Gret · Opublikowano
Mnie z termomixa wyleczył test książula. dla mnie to urządzenie to jakies nieporozumienie. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
#BF6 DICE nie znalazł jeszcze przyczyny "mouse stutteringu", więc gracze wzięli sprawy w swoje ręce i prawdopodobnie odkryli problem. Za każdym razem, gdy wciska się W,A,S,D, bądz kombinacje kilku innych klawiszy, to Javelin obciąża jeden CORE CPU do 100% i myszka dostaje stutteringu. Dice otrzymał już ten filmik z informacją, więc może coś z tym zrobią. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
TM do pewnego stopnia ogarnia rodzinę czterosobową - jest trochę dań "jednogarnkowych". Może też pomóc przy naprawdę sporej ilości "elementów" obiadów, śniadań czy kolacji. Np. hummus jest absolutnie rewelacyjny -
Przez bergercs · Opublikowano
Wielokrotnie bylo walkowane - Thermomix też wymaga dorzucania. W Thermomixie nie zrobisz dwóch dań jednocześnie. Przy czteroosobowej rodzinie Thermomix to zabawka. I nie podciągaj tego pod "pranie ręczne", bo nikt nie każe ci gotować na ognisku w lesie - kuchenka/plyta, garnki, robot kuchenny i tyle - też wrzucasz skladniki, ustawiasz timer i możesz robić co innego. Podobnie robot - przy schodach możesz sobie w d..ę wsadzić robota.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi