oldfashioned Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia Tak jak mnie jego content nie porywa, tak do konca nie rozumiem jaka tu jest patologia? W dzisiejszych czasach zawod (recenzent, validator) bardzo potrzebny.
AndrzejTrg Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia Ja go wsumie nie uważam za patologię, ale ludzi którzy później stoją w km kolejkach bo jakiś gość bo tak go trzeba nazwać powiedział że mu smakuje... smak każdy ma inny i pewnie ze 30% ludzi nie będzie smakować to co on uważa za muala
GordonLameman Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia Ja tam go lubię, bo nie robi nic patologicznego. Ot, ocenia co mu smakuje a co nie. I jest nawet przy tym zabawny. Niech se zarabia
JeRRyF3D Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia Materiał pod doktorat. Jak niewiele robiąc, bez wiedzy fachowej, bez niszy, bez innowacyjności, w świecie w którym "wszystko już było" JEDNAK MOŻNA zostać milionerem. To jest niebywały znak czasów. Za wszystko odpowiedzialny wyłącznie net i zasięgi. Wszystko pozostałe, jakość, kontent, ble ble ble - temat trzeciorzędny.
dannykay Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia (edytowane) Chłop po prostu da się lubić. Ja go nie oglądam, ale zdecydowanie wolę, żeby zarabiał on, niż jakieś debile pokroju alana, tych bliźniaków po 100 operacjach albo jakiś szon jak fagata. Edytowane 20 Sierpnia przez dannykay
oldfashioned Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia Ja bym sie spieral, czy bez niszy - nisza wlasnie byla/jest. Zobacz jaka furore robila Gesslerowa, programy kucharskie czy one and only - GOAT - Pan Maklowicz. Zarcie to jest nosny temat, a ktos kto wlasnie weryfikuje patologie wsrod sprzedawcow/restauratorow jak najbardziej na plusie. Zyjemy w swiecie gdzie trzeba wszystko weryfikowac, a nie slepo wierzyc wielkiemu banerowi 'best burger in sopot'.
JeRRyF3D Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia No tak, ale to są - przynajmniej pozornie - FACHOWCY! Typ jest lamusem. Po prostu mówi, czy mu coś smakuj, czy nie. Jak Ty i ja. Dlaczego jego zdanie ma dla ludzi znaczenie? To jest temat pod rozkminę.
oldfashioned Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia Czemu lamusem? Typ moze miec (i pewnie ma) wieksza wiedze od niejednego kurzacha w tych knajpach, ktore to jedzenie sprzedaja. Musi zrobic dyplom zeby byc uwazany za fachowca? Nie wiem jakie jest kryterium. W gastro nie mozna zostac samoukiem? To co, wszystkie opinie na tripadvisorze/google i innych takich stronach to sa opinie od lamusow? Bo ludzie tylko podrozuja a nie prowadza wlasnych hoteli?
AndrzejTrg Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia Jak wspomniałem każdy smak ma inny i to jest obiektywna sprawa. Co do jego wiedzy kulinarnej to ciężko w ogóle to określić, bo z tego co widziałem to On tylko smakuje, nie śledzę jakoś specjalnie jego kanału i nie wiem czy On w ogóle coś w życiu ugotował na kanale, nie mówię że gotować nie umie, ale patrząc ile on podróżuje i smakuje, to wątpię aby miał czas na gotowanie. Więc uważam że jego wiedza opiera się na jego smaku, ale jak napisałem 33% powie muala, 33% powie że ok, 33% nie będzie smakować.
Rekomendowane odpowiedzi