Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 564
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja go wsumie nie uważam za patologię, ale ludzi którzy później stoją w km kolejkach bo jakiś gość bo tak go trzeba nazwać powiedział że mu smakuje... smak każdy ma inny i pewnie ze 30% ludzi nie będzie smakować to co on uważa za muala :) 

Opublikowano

Materiał pod doktorat. Jak niewiele robiąc, bez wiedzy fachowej, bez niszy, bez innowacyjności, w świecie w którym "wszystko już było" JEDNAK MOŻNA zostać milionerem.

To jest niebywały znak czasów. Za wszystko odpowiedzialny wyłącznie net i zasięgi. Wszystko pozostałe, jakość, kontent, ble ble ble - temat trzeciorzędny.

Opublikowano (edytowane)

Chłop po prostu da się lubić. Ja go nie oglądam, ale zdecydowanie wolę, żeby zarabiał on, niż jakieś debile pokroju alana, tych bliźniaków po 100 operacjach albo jakiś szon jak fagata. 

Edytowane przez dannykay
Opublikowano

Ja bym sie spieral, czy bez niszy - nisza wlasnie byla/jest.

Zobacz jaka furore robila Gesslerowa, programy kucharskie czy one and only - GOAT - Pan Maklowicz.

Zarcie to jest nosny temat, a ktos kto wlasnie weryfikuje patologie wsrod sprzedawcow/restauratorow jak najbardziej na plusie. Zyjemy w swiecie gdzie trzeba wszystko weryfikowac, a nie slepo wierzyc wielkiemu banerowi 'best burger in sopot'. 

Opublikowano

Czemu lamusem?

Typ moze miec (i pewnie ma) wieksza wiedze od niejednego kurzacha w tych knajpach, ktore to jedzenie sprzedaja. Musi zrobic dyplom zeby byc uwazany za fachowca? 

Nie wiem jakie jest kryterium. W gastro nie mozna zostac samoukiem? To co, wszystkie opinie na tripadvisorze/google i innych takich stronach to sa opinie od lamusow? Bo ludzie tylko podrozuja a nie prowadza wlasnych hoteli? ;)

Opublikowano

Jak wspomniałem każdy smak ma inny i to jest obiektywna sprawa. Co do jego wiedzy kulinarnej to ciężko w ogóle to określić, bo z tego co widziałem to On tylko smakuje, nie śledzę jakoś specjalnie jego kanału i nie wiem czy On w ogóle coś w życiu ugotował na kanale, nie mówię że gotować nie umie, ale patrząc ile on podróżuje i smakuje, to wątpię aby miał czas na gotowanie. Więc uważam że jego wiedza opiera się na jego smaku, ale jak napisałem 33% powie muala, 33% powie że ok, 33% nie będzie smakować. 

• 3 tygodnie później...