Patologia z Social Mediów
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Phoenix. · Opublikowano
https://videocardz.com/pixel/amd-releases-fsr-3-1-3-with-new-fidelityfx-sdk -
Przez zozolek · Opublikowano
Nawet Kroniki Myrtany mi graficznie nie przeszkadzają 😁. Groszowe sprawy a mogą dać wielw godzin zabawy 😅 -
Przez azgan · Opublikowano
Zacząłem pisać do supportu i samo wskoczyło ale z opóźnieniem a wcześniej nic nie było w bibliotece i pisało że klucz wykorzystany. Pierwszy raz takie coś miałem. No właśnie robiłem to przez stronkę a nie app. -
Przez Suchy211 · Opublikowano
Przyjmowanie retoryki rosjan i nazywanie władz Ukrainy reżimem kijowskim to jest już jednak odklejenie od zasad rządzących światem w którym rozwiązywanie konfliktów na drodze militarnej nie jest opcja. Mózg przeciętnego obywatela UE dostałby restart systemów albo twardą zwiechę gdyby jego kraj chciał napaść na sąsiada. Jego mózg nie jest już po prostu wstanie przetworzyć takiego rozwiązania. Dla rosjanina wojna zawsze jest opcją i to całkiem dobrą. Ja nie wiem jak Europejczyk, zwłaszcza z UE jest wstanie w ogóle przyjmować taką retorykę. To by był generalnie błąd strategiczny, gdyby pierwszymi wysłanymi wojskami były te z kraju frontowego (którym, mimo że nie "pierwszego rzutu", to jednak jesteśmy.) Ciężar odpowiedzialności jako pierwszy musiałby brać ktoś dopiero za co najmniej naszymi plecami. Inaczej mamy wojnę, w której w którymś momencie będziemy pozostawieni sami. -
Przez azgan · Opublikowano
Może być nawet lepiej niż Days Gone 2 biorąc pod uwagę jaki to miałby być mix gatunków/gier Pamiętajcie że to studio odp. za świetne
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi