Cappucino 38 Opublikowano 25 Grudnia 2024 Opublikowano 25 Grudnia 2024 22 godziny temu, MiroMK napisał(a): Ciekawe czy grzecznie będzie czekał na dalszy rozwój sytuacji, czy też już w drodze do Dubaju.... Albo do Budda pesztu.
Stjepan 536 Opublikowano 25 Grudnia 2024 Opublikowano 25 Grudnia 2024 Tutaj akurat się zgadzam, widziałem ten odcinek, ci wystawcy z Opola naprawdę dali dupy, stare produkty podłej jakości za wygórowaną cenę, widziałem też odcinek ze Szczecina, gdzie było praktycznie wszystko dobre w normalnych cenach. 1 1
ryba 304 Opublikowano 25 Grudnia 2024 Opublikowano 25 Grudnia 2024 @Stjepan Ale tematy pomyliles Tu o patolce influ, a nie patolce handlowcow Ale tez, ze reszta sprzedawcow na wlasnym przykladzie nie widzi, ze jak ktos ma dobry produkt to ma kolejki, a jak zly, to to nie przejdzie. Normalnie gdyby nie wizyta Ksiazula, to by cos tam zarabiali, a tak wystarczylo jedno nagranie i caly biznes gwizdupizdu i nie ma kasiorki
raven555 4 Opublikowano 25 Grudnia 2024 Opublikowano 25 Grudnia 2024 A może chcecie poczytać o czymś takim : https://forum.purepc.pl/topic/407142-czy-na-tym-forum-toleruje-się-piractwo/ jak zmieszali mnie z błotem na Purepc jak poruszyłem temat piractwa; oczywiście że usunąłem tam konto i mam to gdzieś że tam też byłem jedyną osobą,która sprawdzłała logi 1
Camis 938 Opublikowano 25 Grudnia 2024 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2024 Chyba trza zaprosić Gordona do wątku i Hydro #pdk 3
Camis 938 Opublikowano 31 Grudnia 2024 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2024 (edytowane) Kononowicz w szpitalu pod respiratorem, był reanimowany. Edytowane 31 Grudnia 2024 przez Camis 1
AndrzejTrg 435 Opublikowano 31 Grudnia 2024 Opublikowano 31 Grudnia 2024 To jest awruk smutne... Przynajmniej przyszły rok będą mieć spokojny 😔
bbandi 145 Opublikowano 31 Grudnia 2024 Opublikowano 31 Grudnia 2024 Kurde Tajger odszedł a mi wcześniej płytę główna zdalnie zhakował i hasła nie oddał
ghostdog 140 Opublikowano 31 Grudnia 2024 Opublikowano 31 Grudnia 2024 Tajgera to pamiętam jak na YT pojawiła się pierwsza fala wioskowych głupków. Jego zdolności do hakowania były legendarne. Myślałem, że to nieszkodliwy egzemplarz ale jak się okazało, że oddał dziecko do bidula to nie szkoda mi takich typów. 1
GordonLameman 987 Opublikowano Środa o 08:49 Opublikowano Środa o 08:49 Ja tego nie oglądałem i nigdy nie potrafiłem zrozumieć dlaczego ktokolwiek ogląda tych upośledzonych intelektualnie i społecznie ludzi. Zarówno on, jak i ta Pani Basia i cała reszta patologii którą się pojawiła w Internecie to dla mnie dowód regresji cywilizacyjnej 1 3
Áltair 69 Opublikowano Niedziela o 11:44 Opublikowano Niedziela o 11:44 (edytowane) W dniu 1.01.2025 o 09:49, GordonLameman napisał(a): Ja tego nie oglądałem i nigdy nie potrafiłem zrozumieć dlaczego ktokolwiek ogląda tych upośledzonych intelektualnie i społecznie ludzi. Zarówno on, jak i ta Pani Basia i cała reszta patologii którą się pojawiła w Internecie to dla mnie dowód regresji cywilizacyjnej Pani Barbara akurat zwracała uwagę na irytujące kwestie społeczne, jak psie kupy czy parkowanie na 80% chodnika wszerz, chyba nawet dzięki niej na rynek weszły nalepki z karnym <siusiakiem>, bo ona to wymyśliła. Czy wyśmiewała brudne, znane miejsca turystyczne. Ale rzeczywiście robiła wszystko w wulgarny sposób. I chyba dlatego trafiało to do ludzi. Bo jak kulturalnie i spokojnie, to miałaby może 600 subów. Ten sam mechanizm działa przy treściach naukowych, jak jest śmiesznie, są obrazki i animacje jak dla dzieci, to jest dużo widzów, np. kanał głównie o tematyce morskiej Jasna Strona. Edytowane Niedziela o 11:53 przez Áltair
Rekomendowane odpowiedzi