Płyta pod 9800x3d
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Lameismyname · Opublikowano
Jasne Po prostu te filmiki, które mają być remedium na problemy palących zenków wyglądają jak poradniki zapobiegania wypadaniu włosów -
Przez Badalamann · Opublikowano
Pewnie. Ale... w Hiszpanii może dekadę temu podniesiono wiek zgody z 14 lat na 16. W Polsce jest cały czas 15. W wielu krajach Ameryki Południowej też 14. Choć jeśli czepiać się konkretnie o kwestie prawne, to korzystanie z usług nieletnich seksworkerek jest raczej wszędzie nielegalne. Mocniejsze w tej aferze wg mnie jest budowanie układu korupcyjnego. Bo rzesze uczestników nie było bogaczami, należącymi do kręgu bliskich znajomych Epsteina. Byli to ludzie z polityki. A sam Epstein wygląda na takiego głównego alfonsa-managera. Czyli pracował dla kogoś i realizował za pomocą łapówek, tak finansowych jak seksualnych,a być może też szantażu, jakieś cele na poziomie międzynarodowym. P.S. A zbawne jest jak światowo-zachodnia prawica, do tej pory niesamowicie przeciwna "seksualizaji młodzieży" czy nawet seksworkingowi w ogóle, nagłe stała się zwolennikami. Gdy tylko okazało się, że ich Pomarańczowy guru jest mocno zaangażowany w całą aferę Nagle systemowe werbowanie nastoletnich seksworkerek i wielokrotne uprawianie z nimi seksu, stało się dla prawactwa całkowicie normalne -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
@MadDog @Fatality @Sidr A jak u was wygląda wydajnosc max oc vs max uv, ? I potem te wasze ustawienie wysrodkowane UV. Na przykładzie speedwaya. To dosc ciekawy benchmark, np na biosie ktory mam teraz strasznie mocno dropi taktowanie mimo ze energii bierze poniewaz 400W (bios mam 450W), a np na biosie 400W lub 415W(tez mam taki) trzyma prawie caly czas 3180Mhz, mimo tego wynik jest taki sam . To mnie wlasnie ciekawi, że taktowanie nie zawsze odzwierciedla wydajnosci To jest max, stabilne OC, jak wspomnialem na tym biosie mocno dropi taktowanie. I wynik na max UV, 9228pkt. Różnica w watach to cos okolo 130W mniej na UV. Ciekawi mnie jak to u was wyglada wlasnie w tym benchu, i czy macie tez taka pofalowana krzywa na OC(która na niektorych biosach jest u mnie plaska) -
Przez Lameismyname · Opublikowano
@Jedi88 Od przynajmniej 4 miesięcy "kupujesz" monitor, czytasz teorie o OLEDach i dorabiasz swoje bez żadnej praktyki przy okazji wchodząc w ostrzejszą polemikę z kolegami którzy mają realne doświadczenie. Nie zrozum mnie źle... to tak jakbyś całe życie jechał tylko na ręcznym i wchodził w płomienną polemikę nt. prokreacji z ludźmi po paru rozwodach z gromadką potomstwa. A kolega @Phoenix. i tak widzę, że ma do Ciebie anielską cierpliwość. Odpuść. Sam się długo wzbraniałem przed przesiadką z Minileda na OLEDa jednak nic, naprawdę NIC co wyczytasz w internetach nie ma podjazdu do opadu szczęki w realu... i to nie mam na myśli supermarketu. Wszystkiego dobrego. -
Przez ju-rek · Opublikowano
Nie jestem ani na tak, ani na nie, odnośnie tego filmu. Od taka "ciekawostka"
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez lukadd,
3 reakcje
Pokaż odpowiedź