Ile godzin ma przepracowanych / zapisanych TB ma Twój dysk?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Klakier1984 · Opublikowano
Chciałeś argument-dostałeś, a to, że się z nim nie zgadzasz... Niech dają z matmy wszystkim inne zadania -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Gram na konsolce i powiem, ze im dalej w las tym lepiej. Nie bede pisal za duzo o grze bo kazdy wie co i jak ale zwroce na jedno uwage, gra nie ma totalnie zbieraniny smieci, sa surowce ale glownie w miejscach ktore odwiedzamy czyli wioski itp. Na mapie totalnie nie ma smieciowych znacznikow, kazdy to jakis rodzaj aktwnosci i ulepszenia, a co jest swietne jest to to,ze z kazdego do kadego mozna zrobic szybka podroz No i progres postaci uwazam, ze jest swietny, chce sie rozwiajc postac i wykorzstywac ulepszenia. Styl artystyczny piekny, traąci czasem PS4 ale nie moge sie doczekac nowej czesci! -
Przez michaelius33 · Opublikowano
Rozejm w wykonaniu Rosji będzie wyglądał tak jak w Donbasie po 2014 czyli artyleria i snajperzy. Z tą różnicą, że Ukraincy wali w nich z powrotem a NATOwscy będą związani instrukcjami by nie odpowiadać bo prowokacja i tylko będziemy wywozić czarne worki stamtąd. -
Przez Mar_s · Opublikowano
Mmm, ładne jabłka są, teraz to już na pewno zainstaluję i zagram! -
Przez tgolik · Opublikowano
@PiPoLiNiO Tak, przyszło mi do głowy, żeby zajrzeć na targu do koszyka z jabłkami. Muszę to sprawdzić dzisiaj wieczorkiem, jak wrócę do domu. Być może ktoś uważa, że skoro nie potrafiłem stwierdzić, czy mam wersję zmodowaną czy nie, oznacza, że ten mod jest nic nie warty. Otóż nie, gra obecnie wygląda i tak nieźle, więc nie mając możliwości porównania ze starą wersją trudno określić czy wygląda tak samo, czy jest odrobinę ładniejsza. Na pewno każde ulepszenie będzie z korzyścią dla kolejnych pokoleń graczy. A i starym wyżeraczem będzie przyjemniej zagrać po raz piąty.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi