lukadd 2 916 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca Ja rowerem na głosowanie pojechałem do ambasady. Aktywność zaliczona
Spl97 1 293 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca Widziałem, że niektórzy prowadzą wyborcze bazary, gdzie próbują trafiać, strzelając cenami za dwa przedmioty, jakie jeszcze zostały .
Mar_s 2 226 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca Zostały dwie godziny więc dajcie sobie na wstrzymanie. 1 1
Spl97 1 293 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca 52 minuty temu, hwdp43 napisał(a): nie wyczymie Ale lecą fikołki w telewizorniach po obu stronach barykady .
Element Wojny 4 776 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca I tak już wszystko wiadomo, więc nie macie się czym podniecać, ale realnie dowiecie się ok. 23:30.
Camis 5 896 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca 5 minut temu, Element Wojny napisał(a): I tak już wszystko wiadomo Nic nie wiadomo, wiadomo będzie dopiero w nocy.
Spl97 1 293 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca Takie różnice w obu exit pollach pokazują, że nawet late poll nie wskaże dokładnie zwycięzcy .
Kaczkofan 261 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca Jezu u mnie dziś takie mordobicie było między żoną a matką, że aż miałem ochotę spakować się i uciec w Bieszczady No nic, czekamy do jutra, różnica - jak to mawiał mój "majster" w czasach, gdy pracowałem jak ustawiacz maszyn "piczy kłak w lewo lub w prawo zadecyduje"
ryba 1 246 Opublikowano 1 Czerwca Opublikowano 1 Czerwca @Kaczkofan trzeba bylo zrobic popcorn i obstawiac na glos ktora wygra 1
hwdp43 1 708 Opublikowano 4 Czerwca Opublikowano 4 Czerwca W dniu 1.06.2025 o 21:02, Camis napisał(a): Trzaskamy!! szybko sie zestarzalo
JestemKotem 44 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Pijcie ze mno kompot. Ja już myślałem, że od przyszłego miesiąca duży ZUS będę płacił, a tu księgowa mówi, że jeszcze 2 lata mogę pociągnąć
Rekomendowane odpowiedzi