Bicie rekordu
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez skunRace · Opublikowano
Na 4060Ti Inno3D Twin 2 ? Bo już się pogubiłem, czy to ten RTX4060Ti z Laba ? Ja odpukać również na Palicie temperatury eleganckie jak po zakupie, w październiku minął równy rok. To co producenci odwalają z tymi pastami to nóż się w kieszenie otwiera, żeby po kilku miesiącach trzeba było kartę rozbierać. Człowiek specjalnie dopłaca do karty z lepszym chłodzeniem, żeby mieć cicho i chłodno, a po kilku miesiącach masz odrzutowiec, bo przez HS wentyle wbijają na 90% i taki Asus odpisze, że do 105 stopni jest w porządku @caleb59 u Ciebie wszystko dobrze na razie ? Ile już miesięcy minęło od zakupu ? Plomby to najmniejszy problem, kupujesz takie na Allegro za 10 zł. Teraz tylko kłaść PTMa Moim zdaniem i tak powinno być lepiej po wymianie pasty na TUFie o kilka stopni. Na pewno wentyle nie powinny dobijać prawie do 2000rpm, bardziej 1300-1500rpm w zalezności od biosu. Rozsmarowałeś ją dokładnie na rdzeniu, czy jakieś krzyżyki ? Jaką masz obudowę, nie jakiś słabo wentylowany piekarnik ? -
Przez RTXnietylko4060tiUSER · Opublikowano
@Boldwyn Ja uzywalem kryonauta, jednak 20 dniach mialem juz 4 stopnie wiecej niz w dniu aplikacji. Dzisiaj wlozylem PTM'A i temperatury jak w dniu aplikacji kryonauta, dziwne ze kryo tak szybko sie degraduje mimo pracy w dosc niskiej temperaturze. Sprawdzalem oryginalnosc na stronie i wyszlo ze legit. -
Przez Pitt_34 · Opublikowano
Pogadanka z przedstawicielem rządu, serio nie będę nawet tego komentować -
Przez MariuszAMD · Opublikowano
Na sprzedaż kilka części po upgradzie komputera: 1. Zasilacz Endorfy VERO L5 700W - pełny Box z gwarancją w X-Kom - 160zł https://allegrolokalnie.pl/oferta/zasilacz-endorfy-vero-l5-700w-80-bronze-jak-nowy-gwarancja 2. AMD Ryzen 5 2600 - z boxowym chłodzeniem - 150zł https://allegrolokalnie.pl/oferta/procesor-amd-ryzen-5-2600-am4-boxowe-chlodzenie -
Przez LeBomB · Opublikowano
@Pitt_34 no ciężko, bo najwyraźniej nie masz zielonego pojęcia jak wyglądają takie konferencje. To nie było spotkanie dyplomatyczne z całym protokołem dyplomatycznym, tylko pogadanka na konferencji właśnie, gdzie w sumie ta konferencja ma trochę też model targowy.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi