Słuchawki: upgrade z 7Hz Timeless na...?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Godlike · Opublikowano
Nie demencja a starość, to ty nie wiesz ze starzy ludzie tylko narzekają i smeca, i że wina Tuska, że emerytura za mała itd -
Przez samsung70 · Opublikowano
a te screeny wyzej to nie jest czasem AI fake? gdzies na fb mi sie cos takiego obilo, chociaz dla mnie one calkiem w stylu gta wygladaja tbh -
Przez Godlike · Opublikowano
Będę zmieniał dysk Nvme pod jednym z radiatorow na mobo i pewnie termopad się zniszczy i chciałbym założyć nowy w związku z tym pytanie co polecacie? Ja znalazłem coś takiego i się zastanawiam czy będą dobre? https://www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/podzespoly-komputerowe/termopady/termopad-arctic-tp-3-actpd00055a-4-szt?gad_source=1&gclid=CjwKCAiA9bq6BhAKEiwAH6bqoNwOgLTSAzNgrmH9UXEutGY06xaMSd5AjFlRJsIdrzW2sTSnxbRpQBoCh6oQAvD_BwE -
Przez Tomek1623 · Opublikowano
Właśnie robię tam pierwszą misje, 43h. Iile jeszcze do końca z ciekawości? -
Przez sc0rpow · Opublikowano
Chwilę po napisaniu znalazłem rozwiązanie Także dla potomnych: Pendrive z nagranymi plikami podłączyć do usb, restart komputera, włączenie boot menu (w moim przypadku klawiszem F12), kiedy wyświetli się już okno z FreeDOS to wystarczy wpisać kolejno cd dos [enter] dir [enter] DOSFLASH.BAT [enter] I obojętnie jaki klawisz, żeby kontynuować. Problem z drenowaniem ciągle 1 rdzenia procesora od razu zniknął.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi