Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, marko napisał(a):

Ja mam paranoję? Sam używam opon wielosezonowych. Tylko Ty jak Filip z Konopi wyskoczyłeś "hej, jak tam wasze zimówki?" i zaczynasz zasypywać postami, żeby pokazać, że zimówki teraz są be

Akurat gość ma rację. Są. I nie tylko teraz. Na wiosnę też będą.

Edytowane przez Grolshek
  • Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, Petru23 napisał(a):

Ale to Ty tu wpadłeś robiąc raban bo Petru... Nikt inny. 

bo jak pisałem nie lubię ignorancji a twój wpis taki był - jego celem było udowodnienie że całoroczne są najlepsze bo ty tak wybrałeś. Ci już ci też wyżej napisał ktoś inny :) 

4 minuty temu, Petru23 napisał(a):

A, czyli nie ja jeden już ci to powiedziałem. I inni też wciskają ci pogardę do innych zawodów a ty bronisz się przed atakiem. No ciekawe z tym wciskaniem...

Nom. Piszą tak ludzie mający kompleksy w interakcji ze mną i mający mnie za kogoś kim nie jestem, ale tak im łatwiej sobie zracjonalizować porażki w dyskusjach :) 

• Haha 2
Opublikowano

Wiesz, że robi to samo co na Labie - próbuje sprowokować Cię do wypowiedzi, po której zacznie płacz, że go zły prawnik atakuje. Tutaj to samo robił zresztą volt - poprez wypisywanie pierdów, chce osiągnąć bana, 

Daj go do ignorów, jak większość.

• Upvote 1
Opublikowano
2 minuty temu, bergercs napisał(a):

Wiesz, że robi to samo co na Labie - próbuje sprowokować Cię do wypowiedzi, po której zacznie płacz, że go zły prawnik atakuje. Tutaj to samo robił zresztą volt - poprez wypisywanie pierdów, chce osiągnąć bana, 

No wiem, ale jednak liczyłem że zmądrzał. 

Opublikowano
2 godziny temu, TheMr. napisał(a):

Miałem poniżej 200km zwykle toczydlo, wielosezon wytarł się bardzo szybko z napędem na przód. 

U mnie CrossClimat 2 w autku 140km starczyły akurat na dwa sezonu, zrobiły 40 tys. Zostało 5 mm bieżnika, przed zimą jeszcze wymienię. Teraz też wezme wielosezony bo nie mam miejsca na trzymanie opon, ale raczej uderze w Continentala. Micheliny dosc głośne. Nigdy jednak mnie nie zawiodły, ostatnio wjechałem nawet w grube błoto, część ludków się zakopała, a ja na już dość zużytych kapciach ładnie przejechałem ;) 

Prawde mowiac nie wrocilbym juz do kompletu zima / lato, pomijajac upierdliwosc takiego rozwiazania, to do hatchbacka i naszej pogody nie widze sensu posiadania dwoch kompletow. Moze jakbym mieszkal bliżej gór to wtedy tak, ale w Trójmieście całoroczne spisuja sie idealnie.

• Thanks 1
  • Upvote 2
Opublikowano
2 godziny temu, bergercs napisał(a):

Jak bym o gordonie czytał

idealny opis króla śmietnikowych potyczek, w jakim temacie nie wejdziesz, gdzie on się pojawia :cool:

• Haha 1