Gothic 129 Opublikowano 6 Listopada 2024 Opublikowano 6 Listopada 2024 Ogólnie o wszystkich grach z uniwersum Warcrafta myślę, że wystarczy jeden temat bo i tak marka jest niemalże martwa nie licząc World Of Warcraft.
daerragh 103 Opublikowano 6 Listopada 2024 Opublikowano 6 Listopada 2024 (edytowane) Podobno powstaje Remaster Warcraft II. https://www.gry-online.pl/newsroom/blizzard-ma-w-planach-zremasterowana-wersje-warcrafta-2-gra-przec/z22b446 I jako posiadacz Warcraft III Reforged czekam na ten nowy update, ktory podobno ma wiele wniesc do gry. Edytowane 6 Listopada 2024 przez daerragh
xtn 77 Opublikowano 6 Listopada 2024 Opublikowano 6 Listopada 2024 Jeżeli zrobią fajny Warcraft II Remastered to biorę na premierę. Chociaż wolałbym Remake. Jeżeli jednak to będzie tylko zmiana jak w C&C to spokojnie poczekam na promke -50%. 12 godzin temu, daerragh napisał(a): I jako posiadacz Warcraft III Reforged czekam na ten nowy update, ktory podobno ma wiele wniesc do gry. Gram w klasyczna wersje, bo nie widze nic ciekawego w tym remasterze.
reddy 165 Opublikowano 7 Listopada 2024 Opublikowano 7 Listopada 2024 Warcraft 4 to marzenie, szkoda że nierealne.
Gość Kelam Opublikowano 7 Listopada 2024 Opublikowano 7 Listopada 2024 Markę uwielbiam - a raczej uwielbiałem dawniej. W3 + dodatek dla mnie sztos był. A wow też troszkę życia mi zabrał. Cały tbc ograny, a aktywnie raidowałem już w wotlk. Przed cata zdecydowałem się na skasowanie postaci i odpuszczenie tematu raz na zawsze. Zwłaszcza, że moja glidia wtedy też ledwo zipiała na koniec wotlk, że z raidowania 25m, trzeba było na 10m. Ale gierkę wspominam do dziś z sentymentem. Zwłaszcza czasy levelowania pierwszego charka - elfa warka. Razem z kumplem poznanym na miejscu, żeśmy całe kali i ek oblatali. Soundtrack genialny bardzo w tym pomagał. Nigdy nic tak nie zassało człeka jak pierwsze miesiące w wowie. Dosłownie nie dało się odkleić od monitora .
Stjepan 2 561 Opublikowano 7 Listopada 2024 Opublikowano 7 Listopada 2024 Warcraft 2 Battle-Net Edition, setki godzin na LANie z kumplami, najlepszy RTS wg. mnie.
Gothic 129 Opublikowano 13 Listopada 2024 Autor Opublikowano 13 Listopada 2024 Za kilka godzin transmisja, osobiście najbardziej czekam na nowości dla Warcraft 3. 1
daerragh 103 Opublikowano 13 Listopada 2024 Opublikowano 13 Listopada 2024 9 minut temu, Gothic napisał(a): osobiście najbardziej czekam na nowości dla Warcraft 3. Ja tak samo
daerragh 103 Opublikowano 13 Listopada 2024 Opublikowano 13 Listopada 2024 Warcraft 1 i Warcraft 2 doczekały się remasterów. Stare-nowe strategie Blizzarda już są dostępne, podobnie jak aktualizacja 2.0 do Warcraft 3 Reforged https://www.gry-online.pl/newsroom/warcraft-1-i-warcraft-2-doczekaly-sie-remasterow-stare-nowe-strat/z32b5b8
Joloxx9 941 Opublikowano 13 Listopada 2024 Opublikowano 13 Listopada 2024 2 godziny temu, daerragh napisał(a): Warcraft 1 i Warcraft 2 doczekały się remasterów. Stare-nowe strategie Blizzarda już są dostępne, podobnie jak aktualizacja 2.0 do Warcraft 3 Reforged https://www.gry-online.pl/newsroom/warcraft-1-i-warcraft-2-doczekaly-sie-remasterow-stare-nowe-strat/z32b5b8 O qwa, będę grał w grę! A nawet 3 gry!
daerragh 103 Opublikowano 14 Listopada 2024 Opublikowano 14 Listopada 2024 Ale musze powiedziec, ze te remastery W1 i 2 wygladaja bardzo nedznie. Blizzardowi chyba znowu sie dostanie.
wrobel_krk 888 Opublikowano 14 Listopada 2024 Opublikowano 14 Listopada 2024 Będą w Game Passie to sprawdzę, kupować nie będę. Grało mi się super kiedyś, ale wiem jako to jest z grami z kiedyś, np diablo 2 resurrected mnie już nudzi a grało się po 8h dziennie:)
bleidd 635 Opublikowano 14 Listopada 2024 Opublikowano 14 Listopada 2024 Bleh, wyglądają teraz bardziej kreskówkowo / mają taki mobilny "vibe". Raczej spasuje chociaż do dwójki bym chętnie wrócił
Rekomendowane odpowiedzi