-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Dresiq · Opublikowano
Alien dark descent. Mimo że gra na licencji aliena, to widać że powinna być w categorii indie. Klimat wgniata w fotel, wymaga myślenia, nie robi z gracza debila. Znajomy po mojej namowie kupił na ps5. I stwierdził że zajebista, jedyna gra której później nie sprzedał. -
Przez Reksio · Opublikowano
Kolego, czyli jeżeli dobrze rozumiem, to przy jednym procesorze, który ma 6 rdzeni, można dzielić rdzenie nieparzyście, czyli np. 3 rdzenie na wirtualkę i trzy na główny system i pomimo nieparzystości takiego podziału (3/3), będzie to pracowało bezproblemowo ? Temat ten założyłem, ponieważ planuję modernizację sprzętu i zastanawiałem się, co będzie lepsze pod wirtualkę, i-3 z czterema rdzeniami, czy może i-5 z sześcioma rdzeniami. -
Przez wrobel_krk · Opublikowano
Kwestia czego oczekujesz od płyty, jakich dodatkowy ficzerów, bo nawet 7950x/9950x płytkiza 600-700zł spokojnie obsłużą bez grzania się, tylko najgorsze padaki nie dają rady, testy 1h blendera na 7950x: Czyli płytak za 475zł też by dała radę ASRock B650M-HDV M.2, oczywiście nie polecał bym jej do 9800x3d ale już np Msi B650 GAMING PLUS WIFI/ASROCK B650 PG LIGHTNING/Asrock B650 PRO RS poniżej 700zł spokojnie można brać procek będzie tak samo wydajny, jak nie potrzebujesz audio kodeka, wielu m2 itd -
Przez Joloxx9 · Opublikowano
Nie mozesz ich polaczyc kablem bezposrednio, wszystko przez router musi sic, wifi/kabel. Ale wifi nie polecam jak masz duzo danych -
Przez hwdp43 · Opublikowano
Niech sobie nawet wierzy ze ziemia jest plaska . Dodajcie do ignorowanych i tyle . Po co sie denerwowac .
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi