Rozmowy o moddingu, LC itp.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez bleidd · Opublikowano
Po pierwsze i najważniejsze co ucina dalsze dywagacje: podobne napięcie w Peugeot nie oznacza identycznego przełożenia, momentu na kołach ani sterowania. Co do turbo to nigdzie nie napisałem, że PTG ma coś do działania turbosprzeżąrki, po raz kolejny już manipulujesz. PTG nie napędza turbosprężarki ani nie przełącza biegów ale dodatkowy moment na kołach może łagodzić niedobór siły, zanim silnik spalinowy rozwinie swój wymagany moment i to łagodzi zmiany biegów i turbodziurę (w odczuciu kierowcy, to nie znaczy, że PTG napędza turbo albo ingeruje w działanie DSG wenętrzenie...). Szachujesz liczbami, które pasują pod tezę ignorując wszystko wkoło. Wyszedłeś od argumentu, że 230 Nm gorzej przyspieszające od Toyoty jest dowodem jakiejś teorii a teraz sprowadzasz dyskusje na zupełnie inne tory. Udowodniłem ci jasno i wyraźnie dlaczego porównanie zupełnie różnych hybryd Audi i Toyoty nie jest dowodem niczego (chociaż ty chciałbyś żeby było), nie mam ochoty na dalsze wertowanie parametrów Tesli i Peugeota żeby zbijać twoje kolejne teorie. -
Przez Kaczkofan · Opublikowano
Inne były powody gnojenia DG (głównie stan techniczny gry, słaba jakość portu na PC) - tutaj krytyka była słuszna. Gra sama w sobie nie była mesjaszem, ale grało się w to mimo wszystko dobrze. Problemem Wolverine jest bardziej złożony, bo tylko generyczna (w dodatku gorsza) kopia Pająka, z okropnym jak dla mnie designem postaci i traktowaniem gracza jak półgłówka. -
Przez maras2574 · Opublikowano
Stamtąd. Albo wsiadasz w auto i jedziesz do jakiegoś stacjonarnego sklepu Zależy od lokalizacji w PL -
Przez areczek1987 · Opublikowano
Kiedy już się coś stanie by były jakieś zmiany nie koniecznie na gorsze? W sensie koniec wojny mniejsza czy z rorlatującą się Rosją czy nie jak to nas nie zaboli? -
Przez LeBomB · Opublikowano
Nie no, po prostu akurat razi mnie niewłaściwe użycie półtora i półtorej Jak słyszę półtorej kilometry to już w ogóle...
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi