W której nic nie będzie o ich przyszłych kartach graficznych. Same zapowiedzi procków, tych non-k na desktop oraz mobilne oraz coś tam jeszcze .
Te konfy, które mają się odbyć za niedługo sprawiają, że tegoroczny CES ogólnie jest najciekawszy od lat, przynajmniej od 2019 roku, kiedy się zaczęło rzucać okiem, na to co się dzieje. W poprzednich latach było trochę pokazania, trochę lipy .
Po konfie AMD niemal od razu idę spać i wstaję na 3 w nocy, żeby obejrzeć co Kurtas zaserwuje.
Marcin Romanowski udzielił nowego wywiadu: Nie uciekłem, tylko wyjechałem.
A wczesniej klamal, ze sie stawi i nie bedzie "wyjezdzal".
Caly PiS to jeden wielki LOL.
Oczywiście, że Konfa jest za wyjściem z UE. Kiedyś napisałem na Twitterze w tym temacie do Bosaka. Odpisał, że nie widzą szans na reformę UE, więc jedynym wyjściem jest Polexit.
Ja miałem kuriozalna sytuację w pracy zachorował kolega który jeździł razem ze mną samochodem , ja zaraziłem się od niego również byłem chory , zaraziłem żonę on zaraził jeszcze koleżankę w pracy , wszyscy mieli test na covida każdy pozytywny a ja miałem negatywny pomimo tego że zrobili mi go 2 razy w ośrodku a raz sam zrobiłem , jeszcze wcześniej trafiłem na 7 dni na kwarantannę jakoś w marcu/kwietniu 2020 roku osoba która miała covid zmarła, mi zrobili test i znów negatywny
Oczywiście nie jestem zaszczepiony na covid
Rekomendowane odpowiedzi