Pierwsza pętla Marcusa
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez KiloKush · Opublikowano
Nie zgodzę się. FM1 to była trochę rewolucja. Takiego modelu zniszczeń oraz opcji tuningu i tylu aut nie miał żaden sim. Przypomnę tylko, że GT jeszcze wiele lat później miało odbijające się od siebie auta jak w NFS z 96 roku. FM4 miała dużo lepiej zrobionego singla od obecnej FM. Nieporównywalnie lepiej. -
Przez oldfashioned · Opublikowano
Mozemy duzo pisac, taki juz urok forum online ze kazdy mysli ze jest od wszystkiego ekspertem. To ze dla Ciebie jest oderwane, moze nie byc oderwane dla osoby ktora 'w tym siedzi'. Ja jestem po finansach, pracuje w finansach a i tak a) nie jestem ekspertem od wyceny spolek, b) nie jestem ekspertem od wszystkich branz, c) nie jestem ekspertem od forecastowania Do tego wszystkiego wole sobie poczytac ludzi, ktorzy sie na tym teoretycznie znaja i ma to dla mnie wieksza merytoryczna wartosc od noname'a z internetu, czy noname'owej analizy (nawet oficjalnej, jak te z gpw). Tak jak wyzej pisalem, nikt nie jest nieomylny i czesto te prognozy sa aktualizowane, albo sie kompletnie nie sprawdzaja ot, taki urok prognoz Oczywiscie nie mowimy tutaj o wyjatkach, gdzie nawet analitycy mowia ze cos nie ma w niczym pokrycia, a jedzie po prostu na hype. -
Przez SylwesterI. · Opublikowano
Czemu miał bym skrobać takie posty? Nie wystarczy że ty robisz? -
Przez HenioElektryk · Opublikowano
Do wersji Super też coś takiego wypuszczali? Bo na internetach róźnie ludzie piszą -
Przez Send1N · Opublikowano
Jak chcesz poprawić jakość dźwięku i pobawić się ustawieniami to przetestuj sobie darmowy soft który działa na każdym sprzęcie https://www.fxsound.com/
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi