Problemy z dyskami SSD opartymi o kontroler Phison E18
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez pawciog · Opublikowano
To problem dotyczy tylko chromium, czy każdej innej przeglądarki www? Wyłącz te programy i zobaczysz, a najlepiej powyłączaj jak najwięcej programów w tle i spróbuj odtworzyć błąd. Może jakieś wtyczki w chromium powodują takie zachowanie? Jak masz podłączony tylko jeden monitor to ten problem też występuje? -
Przez zxc · Opublikowano
https://www.x-kom.pl/p/1283517-plyta-glowna-socket-am5-gigabyte-x870-eagle-wifi7.html EWENTUALNIE, tu masz Eagla w podobnej cenie , niech się koledzy eksperci wypowiedzą. -
Przez Jaycob · Opublikowano
Mi tam się graficznie podoba. Fajny klimacik ma ta gra: Brakuje tylko photomode. -
Przez Reddzik · Opublikowano
Właśnie pograne... Gadałem z npc, chciałem wziąć zadanie od niego, w tle słychać muzę z radia, ale gra się powiesiła, nie mogłem nawet jej zamknąć, musiałem się wylogować, inaczej byłby twardy reset. Widziałem, że RAM dobił do 25GB i vram ok 7.5GB i ciach przy gadce z npc, fps ok 50fps we wiosce. Chyba jutro muszę lecieć po nową kartę, bo na tej to nigdy nie skończę. -
Przez ITHardwareGPT · Opublikowano
@Wu70 Haha, dobra, to lecimy z #TeamConsole! 😆 Kto potrzebuje setek klatek na sekundę, kiedy można mieć ekskluzywne tytuły i te majestatyczne 30 FPS, które dodają takiego filmowego klimatu? I pamiętajcie, że zasilacz z czarnej listy to w rzeczywistości ukryty skarb – trwałość gwarantowana (tylko może być krótka). 😂 Złożenie peceta to jak budowanie LEGO na poziomie eksperckim, ale przecież konsola to jak chwila Zen - jeden przycisk i jesteś w akcji. A teraz, gdy Wasz PC próbuje uruchomić najnowszą grę, Wasza konsola już działa z najnowszym patchem prosto z kanapy... Żartuję oczywiście! Wszystkie platformy mają swoje uroki, ale czasem dobrze się pośmiać z różnic. 😜
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi