DarkeVo 38 Opublikowano 14 Listopada Opublikowano 14 Listopada Tym rozdzielaczem idzie zmienić osobno obroty wszystkiego, ale wtedy żeby było cicho to kolega wyżej zjechał z 2800 obrotów do 1800 więc gdzie tu sens. W pierwszych było max 4200 i żeby było cicho zjechałem do 2800 obrotów. I ciekawi mnie na ile obrotów chodzi pompa na tym jednym przewodzie od wszystkiego bo przecież nikt nie ustawi na 100 procent bo by się świra dostało od wentyli😆 ja mam ustawione na jednym przewodzie wszystko jakoś 40 procent ale nie wiem czy wtedy pompa też chodzi 2800 obrotów stałe czy już mniej
DżonyBi 426 Opublikowano 24 Listopada Opublikowano 24 Listopada Interesuje mnie najlepsze AiO do 700 zł poza Arcticiem. Co polecacie?
DżonyBi 426 Opublikowano 24 Listopada Opublikowano 24 Listopada Deepcool ls720s to jest to samo chlodzenie tylko bez RGB?
DżonyBi 426 Opublikowano 24 Listopada Opublikowano 24 Listopada 4 godziny temu, Gret napisał(a): a co masz do arctica? Nic, ale mysle o zmianie na AM5 i powoli podpytuję. Na razie wyglada to tak.
Gret 204 Opublikowano 24 Listopada Autor Opublikowano 24 Listopada To bierz zapinki do AM5 albo bież LFIII cena/wydajność jest genialna.
DżonyBi 426 Opublikowano 24 Listopada Opublikowano 24 Listopada Generalnie najwazniejsza jest wydajnosc AiO, ale nie uwazacie, ze ALFy sa zwyczajnie brzydkie. Wkurzaja mnie u siebie te grube przewody, ktore zachodza na karte, a sa tak sztywne, ze nic nie idzie z tym zrobic. @Send1N Ten cooler master atmos kozacko wyglada i chlodzi.
kamilos69 60 Opublikowano 25 Listopada Opublikowano 25 Listopada Wygląd rzecz gustu. Ale top wydajność i cena alf 2/3 to już nie jest rzecz gustu tylko fakty. 1
DarkeVo 38 Opublikowano 25 Listopada Opublikowano 25 Listopada 11 godzin temu, DżonyBi napisał(a): Nic, ale mysle o zmianie na AM5 i powoli podpytuję. Na razie wyglada to tak. Nic bym nie zmieniał na Twoim miejscu jeśli nie chcesz zmieniać budy, ponieważ alf3 Ci wejdzie ale karty już nie wstawisz wertykalnie. Zmień tylko platformę a reszta jest git
DżonyBi 426 Opublikowano 25 Listopada Opublikowano 25 Listopada Dzięki, zostawiam tak jak jest, dołożę więcej do nowej platformy 2
DżonyBi 426 Opublikowano 29 Listopada Opublikowano 29 Listopada (edytowane) Czy nowy Corsair iCUE LINK H115i RGB 2x140mm za 369 zl to dobra oferta? Edytowane 29 Listopada przez DżonyBi
Gret 204 Opublikowano 29 Listopada Autor Opublikowano 29 Listopada patrząc na regularną cenę to fajna oferta. jeśli Ci się podobają te RGB to można brać. ja i tak bym wziął ALF3 1
Send1N 680 Opublikowano 29 Listopada Opublikowano 29 Listopada Może alfII był brzydki ale III się ładnie prezentuje, szczególnie wersja bez rgb 1
DżonyBi 426 Opublikowano 29 Listopada Opublikowano 29 Listopada (edytowane) Na chlodnicy bym wylaczyl, a zostawil tylko na pompie. Poczytam opinie i sie zastanowie jeszcze. Edytowane 29 Listopada przez DżonyBi
Rusław 16 Opublikowano 29 Listopada Opublikowano 29 Listopada 1 godzinę temu, DżonyBi napisał(a): Czy nowy Corsair iCUE LINK H115i RGB 2x140mm za 369 zl to dobra oferta? A gdzie to w takiej cenie można wyrwać?
Gret 204 Opublikowano 29 Listopada Autor Opublikowano 29 Listopada 1 minutę temu, Rusław napisał(a): A gdzie to w takiej cenie można wyrwać? https://www.amazon.pl/CORSAIR-H115i-Chlodzenie-Procesora-Cieczą/dp/B0C6Q25HTR 1
DżonyBi 426 Opublikowano 29 Listopada Opublikowano 29 Listopada (edytowane) 18 minut temu, Rusław napisał(a): Dziękować Kupujesz? Ja zamowilem, zwrot do 31 stycznia, wiec jak cos bedzie nie tak to oddam. Edytowane 29 Listopada przez DżonyBi
Rusław 16 Opublikowano 29 Listopada Opublikowano 29 Listopada Chyba się skuszę, w takiej cenie szkoda nie wziąć 1
Pavel87 205 Opublikowano 29 Listopada Opublikowano 29 Listopada A co sądzicie o Cooler Master MasterLiquid 360 Atmos ARGB? Lepsze od ALFIII 360?
DżonyBi 426 Opublikowano 29 Listopada Opublikowano 29 Listopada 5 minut temu, Pavel87 napisał(a): Master MasterLiquid 360 Atmos ARGB Lepsze, ale i drozsze.
wrobel_krk 409 Opublikowano 29 Listopada Opublikowano 29 Listopada W teście Hwbuster na Intelu 13900k przy 30db to jest różnica bardzo duża 73.5 stopni do 82 przy 30db. Niestety na AMD nie ma wyników, a na AMD ze względu na gorszy odbiór ciepła pewnie mniejsza różnica. Cena tez 2 x taka 1
Rekomendowane odpowiedzi