Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już działa, wyłączyłem input controler we właściwościach gry na steam chociaż nie wiem czy to też ma wpływ, przywróciłem domyślne ustawienia w grze w zakładce configuration, jeszcze raz zrobiłem kalibracje kierownicy i pedałów w AMS2 i przypisałem jeszcze raz na nowo wszystko w edit assigments i ffb zaczął działać.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie ma. Zostaje Motorsport ale dla mnie jest mocno średnie i męczące (przed każdym wyścigiem trzeba robić trening i wbijać PD na każde auto z osobna, w GT7 jest to znacznie lepiej zrobione). 

Zobacz może BeamNG, nie ma co prawda prawdziwej kariery i wyścigów, ale wyzwania itp są. 

Opublikowano

W Motosport już nie nie trzeba wbijać tego PD, jak chcesz odblokowac jakiś tunning to tylko więcej kredytów musisz zapłacić i tyle, na początku robiłem treningi żeby się oswoić z gra a teraz to jedno, dwa okrążenia żeby sobie odświeżyć tor i przechodzę do wyścigu.

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, galakty napisał(a):

Nie bo nie ma. Jedynie mody na skiny historyczne itp. Kariera i multi niestety w AMS2 leżą. 

A głupoty gadasz. 

https://www.overtake.gg/downloads/career-mode-fully-automated-no-race-setup-needed-zero-to-apex.85567/

Kumpel odpalał I mówił że świetnie się sprawdza, ja w weekend może sprawdzę 

Edytowane przez huudyy
  • Like 1
  • Thanks 1