naitsabest 26 Opublikowano 18 Lipca Opublikowano 18 Lipca (edytowane) Ustawiłem wszystko ale nie działa ffb tzn. nie czuć żadnych oporów na kierownicy nawet jak najade np. na tarkę, dodam że w F125 ffb chodzi. Edytowane 18 Lipca przez naitsabest
Dominix 618 Opublikowano 18 Lipca Autor Opublikowano 18 Lipca A jak masz ustawione kiedy robisz kalibracje i czy podczas kalibracji wykrywa ci dobrze kąt skrętu.
naitsabest 26 Opublikowano 18 Lipca Opublikowano 18 Lipca Już działa, wyłączyłem input controler we właściwościach gry na steam chociaż nie wiem czy to też ma wpływ, przywróciłem domyślne ustawienia w grze w zakładce configuration, jeszcze raz zrobiłem kalibracje kierownicy i pedałów w AMS2 i przypisałem jeszcze raz na nowo wszystko w edit assigments i ffb zaczął działać.
Dominix 618 Opublikowano 18 Lipca Autor Opublikowano 18 Lipca Ja od siebie jeszcze dodam że ten custom ffb jest naprawdę dobry https://www.overtake.gg/downloads/ams2-custom-ffb-rfuktor-reallife-focused-force-feedback-by-thirty-four.74110/
Godlike 1 047 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia Jakiś mod z trybem kariery polecicie? Widziałem coś tam na patreonie ale jeszcze w wersji Alfa wiec wolałbym chyba jednak coś innego
galakty 5 169 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia Nie bo nie ma. Jedynie mody na skiny historyczne itp. Kariera i multi niestety w AMS2 leżą.
Godlike 1 047 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia To jest jakiś sim w którym kariera jest fajna? 😅 Coś na wzór Gran Turismo 7, robienie licencji itp?
galakty 5 169 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia Nie ma. Zostaje Motorsport ale dla mnie jest mocno średnie i męczące (przed każdym wyścigiem trzeba robić trening i wbijać PD na każde auto z osobna, w GT7 jest to znacznie lepiej zrobione). Zobacz może BeamNG, nie ma co prawda prawdziwej kariery i wyścigów, ale wyzwania itp są.
Godlike 1 047 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia W Motosport już nie nie trzeba wbijać tego PD, jak chcesz odblokowac jakiś tunning to tylko więcej kredytów musisz zapłacić i tyle, na początku robiłem treningi żeby się oswoić z gra a teraz to jedno, dwa okrążenia żeby sobie odświeżyć tor i przechodzę do wyścigu.
Dominix 618 Opublikowano 6 Sierpnia Autor Opublikowano 6 Sierpnia (edytowane) Tutaj karierę możesz zrobić sobie sam na zasadzie, zrobisz sobie mistrzostwa jedna seria a potem przechodzisz na kolejną itd. Edytowane 6 Sierpnia przez Dominix 1 1
huudyy 3 445 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia (edytowane) 2 godziny temu, galakty napisał(a): Nie bo nie ma. Jedynie mody na skiny historyczne itp. Kariera i multi niestety w AMS2 leżą. A głupoty gadasz. https://www.overtake.gg/downloads/career-mode-fully-automated-no-race-setup-needed-zero-to-apex.85567/ Kumpel odpalał I mówił że świetnie się sprawdza, ja w weekend może sprawdzę Edytowane 6 Sierpnia przez huudyy 1 1
galakty 5 169 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia 31 minut temu, huudyy napisał(a): A głupoty gadasz. https://www.overtake.gg/downloads/career-mode-fully-automated-no-race-setup-needed-zero-to-apex.85567/ Kumpel odpalał I mówił że świetnie się sprawdza, ja w weekend może sprawdzę Ej no, 2 tygodnie temu powstało to nikt o tym praktycznie nie wie Brzmi ciekawie.
Godlike 1 047 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia @galakty racing life do ams2 ma już 2 lata, tyle, że teraz pracują nad jakimś racing life world i jest w early accesie i dlatego nie wiem czy warto się w ogóle za to brać, tym bardziej że jest płatny. 1
galakty 5 169 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia Odpal sobie jak @Dominix pisze zwykły championship i tyle póki co, lepsze i tak 100x od Forzy czy PMR 1 1
Dominix 618 Opublikowano 6 Sierpnia Autor Opublikowano 6 Sierpnia 9 godzin temu, huudyy napisał(a): A głupoty gadasz. https://www.overtake.gg/downloads/career-mode-fully-automated-no-race-setup-needed-zero-to-apex.85567/ Kumpel odpalał I mówił że świetnie się sprawdza, ja w weekend może sprawdzę nawet mi na yt wyskoczylo teraz 1 1
Zas 462 Opublikowano 9 Sierpnia Opublikowano 9 Sierpnia Ciekawe. Rozumiem, że to bazuje na trybie custom championship w AMS2?
Rekomendowane odpowiedzi