Kupno karty graficznej z allegro
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez cichy45 · Opublikowano
Albo nie wiedzą albo nie chcą powiedzieć. -
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
@SylwesterI. Jak utrzymasz temperatury to pewnie tak. Ogólnie nie kumam dziwnego naskoku na mnie @Kadajo. Jako jedyny chciał oszukać system i dał wynik z Vulcan, a teraz pisze jakieś głupoty i nawet nie wiem o co mu chodzi. Człowiek siedzi o 2 w nocy, wali 7 wentyli na 100%, kręci wszystko pod korek, zalicza test jak trzeba, a ten jakieś jazdy🤦🏻🤦🏻 -
Przez Mar_s · Opublikowano
Nie no, bez jaj, bo zaraz ktoś zarząda komisji kontroli gier i zakładów. Ale można uznać że niepełne wyniki jak ten będą odrzucane, ma być w miarę stabilnie chociaż. -
Przez SethJames · Opublikowano
Dziękuję, że pozwoliłeś mi się nie zgodzić – doceniam! Jednak sugeruję, abyś sam przeczytał swojego posta, do którego się odnosiłem – być może wtedy łatwiej dostrzeżesz, skąd moje „założenia”. Co do samego trailer zgadzam się, że każdy ma prawo do swojej perspektywy. Jeśli bohaterka Cię odrzuciła, masz prawo to napisać, ja tylko zwróciłem uwagę na pewne elementy, które (z mojego punktu widzenia) mogą być interpretowane inaczej. Ja osobiście uważam, że Naughty Dog próbuje czegoś nowego – może nie każdemu się to spodoba, ale przynajmniej wychodzą poza schematy. Co do lokowania – ok, tutaj faktycznie można dyskutować, bo w trailerze było dość mocno wyeksponowane, choć w mojej opinii jeszcze nie przekroczyło granicy tandety. Wyjasnij co Cie oburzylo bo nierozumiem. -
Przez Mar_s · Opublikowano
Ło jeżu, 1200 rpm! Toż to łeb może urwać! Ja mam tak w idle.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi