Skocz do zawartości

Polecane wentylatory - testy, opinie, dyskusja.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
40 minut temu, DarkeVo napisał(a):

no kończy mi sie cierpliwość

Też mam dość już :boink: Te pure wings 3 co mam jako "zapas" to działają fajnie, no ale zero podświetlenia i wizualnie mi tak średnio w białej budzie siedzą.

Stratusy cztery sztuki za 80zł to dobra okazja za wersję ARGB 140, w tej cenie to normalnie można kupić jedno śmigło, więc mówię sobie biorę za taką kasę same plusy i da się przymknąć oko na to i owo i pokombinować, poprzekładać. 

Najgorszy dałem teraz na tył i jest spoko, na pewno lepiej niż bucząy Light Wings, a to najważniejsze.

No ja miałem P12 ARGB i był wypas cisza absolutna, jedna sztuka, która przez ręce mi przeszła miała delikatnie łożysko słyszalne. 

Opublikowano (edytowane)

Wiele razy wspominałeś, nigdy w rękach nie miewałem. tylko cena trochę odstrasza(90zł za 140 white), chociaż i tak mnie po*ebało z Light Wingsami dwa miesiące temu, a zaczęły buczeć coraz bardziej.

Teraz z tym dealem za 80zł za cztery sztuki, ból dupy jest żeby wydać więcej za jedną %-) 

Sprawdzone mam też swoje trzy sztuki PW3 w magazynie, jak coś wkurza, jest ratunek i powrót do bezpiecznego setupu w każdej chwili :P znalazłem też w swoim magazynie dwie sztuki Fluctusa 140 OS ARGB i nie hałasują i masę różnych 120. Także czuje się bezpieczny bez musu kupowania czegoś, bo to trochę czasami już uzależnienie żeby testować, lepsze jest wrogiem dobrego jak to mówią :boink:

Edytowane przez ShaDow_Pro
  • Upvote 1