Reddzik 2 762 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca https://videocardz.com/pixel/nvidia-app-11-0-4-update-brings-light-theme-optimal-settings-for-12-new-games 1
Reddzik 2 762 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca https://videocardz.com/pixel/nvidia-releases-geforce-hotfix-576-66-drivers-fixing-crashes-and-bugs-in-several-games 2
Kadajo 7 406 Opublikowano 4 Czerwca Opublikowano 4 Czerwca Rzygać już mi się chce tymi "nowymi" sterownikami SZitvidii i ich wieczne problemy. Jakie były ostatnie dobre sterowniki dla RTX 4xxx ktoś może przypomnieć ? Wydaje mi się ze to 566.36, ale nie jestem pewien.
galakty 3 312 Opublikowano 4 Czerwca Opublikowano 4 Czerwca A coś nie działa? U mnie wszystko śmiga :F 1
bourne2008 1 202 Opublikowano 4 Czerwca Opublikowano 4 Czerwca Bo u mnie działa Kocham ten tekst. A to wszystko zależy w jakie konkretnie gry grasz, a często nawet monitor ma znaczenie
Kadajo 7 406 Opublikowano 4 Czerwca Opublikowano 4 Czerwca Tak tak, u mnie tez wszytko śmiga. To które to sterowniki były ? Na Guru3D pisze ze nawet 561.09... Szitvidia w pełnej formie, AI im chyba pisze te nowe sterowniki.
ODIN85 3 501 Opublikowano 4 Czerwca Opublikowano 4 Czerwca (edytowane) 10 minut temu, Kadajo napisał(a): Rzygać już mi się chce tymi "nowymi" sterownikami SZitvidii i ich wieczne problemy. Jakie były ostatnie dobre sterowniki dla RTX 4xxx ktoś może przypomnieć ? Wydaje mi się ze to 10 minut temu, Kadajo napisał(a): Nie słyszałem o żadnych problemach na 40xx Edytowane 4 Czerwca przez ODIN85
bourne2008 1 202 Opublikowano 4 Czerwca Opublikowano 4 Czerwca (edytowane) 561.09 miło wspominam. Od tamtego sterownika musiało minąć... ponad pół roku żeby naprawili crashe w Fortnite (choć nadal nie jest idealnie). Edytowane 4 Czerwca przez bourne2008
Kadajo 7 406 Opublikowano 4 Czerwca Opublikowano 4 Czerwca 3 minuty temu, bourne2008 napisał(a): Bo u mnie działa Kocham ten tekst. A to wszystko zależy w jakie konkretnie gry grasz, a często nawet monitor ma znaczenie Są problemy, nie będę nawet udawał ze ich nie ma. Losowe Black screeny podczas oglądania neta, wywalanie się, chociażby gier CDPR jak CP2077 czy W3... Nigdy nie było tylu problemów ze sterownikami co od czasu premiery tych gówno RTX'ow 5xxx. Po prostu mam tego dosyć, chce wrócić do ostatnich stabilnych. 2 minuty temu, bourne2008 napisał(a): 561.09 miło wspominam. Od tamtego sterownika musiało minąć... ponad pół roku żeby naprawili crashe w Fortnite (choć nadal nie jest idealnie). 561.09 są z 11 września 2024 roku. Pięknie Szitvidia nas olewa... 1
sideband 1 772 Opublikowano 4 Czerwca Opublikowano 4 Czerwca Może za parę msc się ogarną u mnie 572.47 śmigają jak należy 1
bourne2008 1 202 Opublikowano 4 Czerwca Opublikowano 4 Czerwca No jak wrócisz do jakiegoś starego sterownika to pożegnasz się z DLSS4. Jeśli korzystasz ofc. 1
Kadajo 7 406 Opublikowano 4 Czerwca Opublikowano 4 Czerwca 1 minutę temu, sideband napisał(a): Może za parę msc się ogarną u mnie 572.47 śmigają jak należy A na jakiej karcie siedzisz, bo nie pamiętam ? 4090 ? Ja też z niektórymi z tego nowego brancha nie miałem chyba problemu, ale teraz za cholerę nie pamiętam które to były wiec chce od razu wskoczyć na najbardziej "pewne". Ale dzięki za info, ten numerek też wiec pociągnę i przetestuje. 1 minutę temu, bourne2008 napisał(a): No jak wrócisz do jakiegoś starego sterownika to pożegnasz się z DLSS4. Jeśli korzystasz ofc. Chyba żartujesz... 1
Reddzik 2 762 Opublikowano 4 Czerwca Opublikowano 4 Czerwca Ja używam takich, i nie narzekam, nie będę wrzucać tego fixa, bo nie gram w te gry. 1
galakty 3 312 Opublikowano 4 Czerwca Opublikowano 4 Czerwca 11 minut temu, Kadajo napisał(a): Są problemy, nie będę nawet udawał ze ich nie ma. Losowe Black screeny podczas oglądania neta, wywalanie się, chociażby gier CDPR jak CP2077 czy W3... Nigdy nie było tylu problemów ze sterownikami co od czasu premiery tych gówno RTX'ow 5xxx. No to ciekawe, bo u mnie serio na 4070Ti nic się kompletnie nie działo na żadnych sterownikach
sideband 1 772 Opublikowano 4 Czerwca Opublikowano 4 Czerwca 15 minut temu, Kadajo napisał(a): A na jakiej karcie siedzisz, bo nie pamiętam ? 4090 ? Ja też z niektórymi z tego nowego brancha nie miałem chyba problemu, ale teraz za cholerę nie pamiętam które to były wiec chce od razu wskoczyć na najbardziej "pewne". Ale dzięki za info, ten numerek też wiec pociągnę i przetestuje. Chyba żartujesz... 4090, a co do black screenów to na Chrome na 576.xx pojawiały się dopiero po długim czasie przeglądania i co zabawne od czapy zaczęły się pojawiać w każdej grze. Wystarczy restart systemu by black screeny znikły. Specyfika tego bambola nie jest typowa i pewnie nie potrafią tego odtworzyć u siebie. 2
Faflucy 312 Opublikowano 4 Czerwca Opublikowano 4 Czerwca Oni tam nic kuźwa nie potrafią odtworzyć. Mnie monitor jak się nie wybudzał tak dalej się nie wybudza i jeszcze jakieś dziwne artefakty na filmikach na X mam.
bourne2008 1 202 Opublikowano 4 Czerwca Opublikowano 4 Czerwca (edytowane) Może to ? [RTX 50 series] Video playback in a web browser may show brief red/green flash corruption [5241341] Edytowane 4 Czerwca przez bourne2008
bourne2008 1 202 Opublikowano 4 Czerwca Opublikowano 4 Czerwca (edytowane) 3 godziny temu, Kadajo napisał(a): Go figure... "A GeForce driver is an incredibly complex piece of software, We have an army of software engineers constantly adding features and fixing bugs."" Edytowane 4 Czerwca przez bourne2008 2
ODIN85 3 501 Opublikowano 4 Czerwca Opublikowano 4 Czerwca (edytowane) 3 godziny temu, Kadajo napisał(a): Są problemy, nie będę nawet udawał ze ich nie ma. Losowe Black screeny podczas oglądania neta, wywalanie się, chociażby gier CDPR jak CP2077 czy W3... Nigdy nie było tylu problemów ze sterownikami co od czasu premiery tych gówno RTX'ow 5xxx. Po prostu mam tego dosyć, chce wrócić do ostatnich stabilnych. 561.09 są z 11 września 2024 roku. Pięknie Szitvidia nas olewa... A widzisz. Nie gram w starocie i nie przęglądam neta Siedzę na sterach pod AC Shadows. Edytowane 4 Czerwca przez ODIN85 1
skypan 1 752 Opublikowano 4 Czerwca Opublikowano 4 Czerwca Osobiście siedział bym na starych sterownikach ale niestety nowa wersja DaVinci (od bety) wymagała zaktualizowania. Na szczęście nie mam z nimi problemu na RTX 4xxx 1
Kakarotto 727 Opublikowano 4 Czerwca Opublikowano 4 Czerwca Ciekawe za ile lat wypuszczą stery, które zadziałąją od razu jak należy i bez padaki. Siedzę na 576.40 i są chyba stabilne. Gry chodzą, nikt mi nie kradnie ekranów (black screen ), ale tez nie miewałem żadnych problemów z niczym i nie muszę, co wersję zmieniać, licząc na naprawy czegoś tam... Trzeba odpukać, bo mnie zara coś się na prawdę wykopyrtnie jak na złość.
sideband 1 772 Opublikowano 4 Czerwca Opublikowano 4 Czerwca Do następnej generacji powinni się wyrobić 1
Kakarotto 727 Opublikowano 4 Czerwca Opublikowano 4 Czerwca Albo się jeszcze bardziej pogorszą. Ciężko przewidzieć. Nie mam pewności czy można uszkodzić kartę fizycznie sterami, ale kto wie.
Adikon 139 Opublikowano 4 Czerwca Opublikowano 4 Czerwca Z tego co mi wiadomo to raczej mało prawdopodobne, ale w sumie wszystko jest możliwe. Na pewno trzeba trochę pomóc. Stabilne teoretycznie są 566.36 dla serii 40xx. Aktualnie mam najnowsze, ale tak jak ktoś wspomniał wcześniej zależy w co kto gra😉
Rekomendowane odpowiedzi