Sterowniki GeForce & NVIDIA App - temat zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
Nie ma kart bezawaryjnych? O dzięki za info! Nie wiedziałem! W takim razie spoko, nie ma sensu żaden wybór bo nie ma kart idealnych, nie ma firm idealnych, nie ma gwarancji. Niczego nie ma, jest Kononowicz. PS. Oczywiście nie dałeś rady się powstrzymać od wypisywania swoich urojeń na mój temat Jacy tacy ludzie jak ty są smutni i śmieszni to brak słów. -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Aż sobie chyba Traialsy jakieś zassam, a wsumie chyba żadnego dlc nie kupowałem więc będzie okazja, z kumplem kiedyś męczyliśmy MegaTrack czy jakoś tak, czysty przejazd miał być, zajęło to nam trochę. @VRman patrzę na ten 8bit lvl , kuźwa tak mnie nakręciło że muszę go ograć 😁 -
Przez Gret · Opublikowano
Bez sensu wymieniać 65 na 65 -
Przez Radio Tirana · Opublikowano
Specjalnie mądry w temacie Linuxów nie jestem, aczkolwiek magia otwartych sterowników polega na tym, że są one zintegrowane z jądrem systemu, nie trzeba ich dodatkowo instalować. Ot, instalujesz Linuxa, Radeon jest wyrywany automatycznie, możesz grać. Dlatego też afera sprzed kilku miesięcy o tym, że AMD rzekomo olewa RDNA 1 i RDNA 2 niespecjalnie zabolała linuxiarzy - wycofanie się producenta nie sprawia, że sprzęt będzie nieużywalny. Natomiast gdy NVIDIA ucina wsparcie to rzeczywiście jest już po zawodach, społeczność nie ma możliwości dalszego usprawniania sterowników.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi