Sterowniki GeForce & NVIDIA App - temat zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez MarcoSimone · Opublikowano
@maxmaster027 5530Mhz bez ruszania BLCK nie uzyskasz. Tak btw. to 5530 z co -40 jest stabilne w AIDA lub ycruncher? -
Przez hubio · Opublikowano
@Fatality jest różnica: nie jestem katolikiem więc mówię uczciwie wszem i wobec, że jestem hedonistą, grzeszę i lubię to robić Mam jakieś własne zasady i tyle... Natomiast katolik do tego PUBLICZNIE deklarujący przynależność do kościoła to już co innego. Bo w takim przypadku skłamał podwójnie: raz - kupując lewy dyplom, dwa - udając kogoś na pokaz kim nie jest. Dlatego też tak bardzo oburzam się na molestowanie przez księży i do dzisiaj nie potrafię ogarnąć jak można jednocześnie spowiadać innych ludzi, głosić przykazania, a jednocześnie krzywdzić dzieci. Maksymalnie mnie wku....a kolejna cecha części Polaków, szczególnie tych katolandowych to hipokryzja.... Ojciec wraca po mszy w niedzielę, sięga po kielicha i bije żonę i dzieci - obraz nader częsty w Polsce lat 80tych i 90tych - niemal powszechny... Dzisiaj jeszcze czasami w małych miasteczkach... Zresztą oceniając całe rządy pisowsko-rydzykowe widzimy jaką ilość afer wygenerowali, a wszyscy na ustach mieli Jezusa... Więc owszem - jest różnica... -
Przez TheMr. · Opublikowano
Tak. Gdzie wady? Tanio kupić, drogo sprzedać. A że z Europy trochę bliżej niż z Chin do Ameryki Południowej to zapłacą więcej Nie chce mi się tłumaczyć podstaw, jak dalej myślisz że Europa nie ma nic i jest naga to warto poczytać ze Europa to nadal potęga technologiczna. Tylko firmy nie są sztucznie napompowane giełda jak NV -
Przez kubikolos · Opublikowano
wewnetrzny konflikt NATO nie uruchamia art 5, NATO to sojusz przed zagrozeniem zewnetrznym i zabezpiecza sie na takie przypadki bedac tylko mediatorem co potwierdza historia z walkami Grecja vs Turcja gdzie regularne armie sie starly, mozecie sobie pogoglowac co Grecja zrobila w protescie przed biernoscia NATO wielu januszy pewnie tez myslalo ze NATO jest juz skonczone dlatego takie wypowiedzi o koncu NATO: to po prostu brak wiedzy -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Kadajo, wczoraj jak patrzylem DLSS 4.5 to jest mega dobrze. Na 3440x1440 + path tracing(bez ray reconstruction), DLSS 4.5 daje na prawde duzo. Po lewo DLSS 4 quality preset K, srodek DLSS 4 DLAA presetk, prawa strona DLSS 4.5 quality preset M W pojazd w ruchu 45-50Mph ( to nie sa screeny statyczne) Także, dla serii 4000 i 5000 niezły boost. FPS był ten sam 105fps, + MFGx3, czyli na 35FPS bazowych
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi