-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez rzymo · Opublikowano
Wrażliwość na temperaturę - głównie tREFI, czy coś jeszcze? Miałem ładnie ustawione pamięci, ale wleciały do mini obudowy z kiepskim przepływem powietrza. Moduły są znacznie cieplejsze no i nici z obecnych ustawień (błędy nawet w podstawowym profilu w TM5). -
Przez lokiju · Opublikowano
Tylko, że przepis mówi o tym by jechać możliwie blisko prawej krawędzi jezdni a na filmie widać, że czym bardziej w prawo to jej stan się pogarsza. Nie raz miałem okazję się przekonać, że jazda prawą krawędzią jest niemożliwa przez dziury i koleiny. Tylko, że to od razu spotyka się z krytyką hejterów, którzy to nawet nie są wstanie przytoczyć tego przepisu a tym bardziej nie mają pojęcia jak jest on zbudowany. Nie ma tam mowy, że mam się kurczowo trzymać ostatniego centymetra prawej krawędzi. Jeżeli stan nawierzchni nie pozwala to jazda środkiem może okazać się tą jedyną możliwą i dalej będzie to zgodne z przepisami. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Ok, to mało prawdopodobne że spalisz pizzę od góry Ja ciasto z lodówki wyjmuję 3-4h przed pieczeniem najważniejsze to szybko wyjmować i obracać pizzę. Zawsze mam pomocnika, który mi szybko zamyka klapę grilla, żeby mi temp nie uciekała -
Przez ODIN85 · Opublikowano
Na domyślnym biosie to faktycznie suszara. Tam jest agresywna krzywa ustawiona.
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi