-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Yedi · Opublikowano
Czaiłem sie w swoim czasie na L300 albo L400 - ale po przeżyciach z Meshroom S V2 odpuściłem .. Jesli buda ma być w pionie - wolę już moje Xproto L V2 + TR SI-100 @Szambo mi podesłał coś ładnego i niedrogiego: https://www.geeekstore.com/product-category/case/ Osobiście czekam na : -
Przez janek25 · Opublikowano
Może pasta co się zestarzała że nie masz takich wyników. Minus 0.1v to dużo, powinieneś zauważyć progres w temperaturach -
Przez ShaDow_Pro · Opublikowano
Pewnie już masz wersję z biosem 450W, jak możesz podnieć limit to tak jest, pobierz GPU-Z i zakładka advanced>general bios i masz podane wartości. -
Przez janek25 · Opublikowano
Zebrali się w biurze na ciastka i kawę i uradzili.Raptor lake next😁 Intel to potrafi 5x sprzedać ten sam CPU 😂 Core 200 ale na inną podstawkę 😜 Mogli zrobić core 400 co by się linia zgadzała -
Przez sideband · Opublikowano
Gier jest 17 nawet nie licząc HL2 RTX bo to demo. Nie liczę pełnych modów RTX remix, a trochę tego jest. Poza tym istotna jest implementacja i do większości efektów RT wystarczy. Tak naprawdę tylko do realizacji realistycznej przezroczystości PT jest niezbędne. NV od razu poszła od razu w PT to bardziej marketing niż mus. Tym bardziej, że i tak musieli kroić RTXDI by to działało jakoś na obecnym sprzęcie. RT tak samo dobija sprzęt tylko po prostu w większości gier te efekty na RT są uproszczone.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi