felixbriar 3 Opublikowano 3 Grudnia Opublikowano 3 Grudnia W dniu 2.11.2025 o 18:13, Sponsi napisał(a): No, zaczyna w***wiać, jak mnie zabijają mendy w ARC... idziesz na misję, a tu menda kampi ze snajperką... myślę, że jeśli tego będzie naprawdę dużo, to to będzie głównym powodem, dla którego stracą graczy. Przydałby się tryb PvARC. @Sidr całej gry? Nie wiadomo, pewnie jakieś sezony zrobią, itd... na razie jest sporo do zrobienia. Z darmowego sprzętu na razie raczej nie korzystałem, heh nabiłem kasy i rzeczy na szybkich raidach w Dam i dzięki przyjacielsko nastawionym ludziom. Gram już od jakiegoś czasu w Ark Raiders. Coś mi się znudziło, zebrałem już wszystko, czego chciałem i nie ma sensu kontynuować. 1
Sponsi 24 Opublikowano 3 Grudnia Opublikowano 3 Grudnia 3 godziny temu, felixbriar napisał(a): Gram już od jakiegoś czasu w Ark Raiders. Coś mi się znudziło, zebrałem już wszystko, czego chciałem i nie ma sensu kontynuować. A ekspedycja? Zrobili takie limity oddawania rzeczy, że na 5tym stopniu naprawdę idzie się "wykrwawić" z lootu heh... trochę słaby ruch, no ale niby... ciekawe, czy zdążę na robić.
galakty 3 546 Opublikowano 3 Grudnia Opublikowano 3 Grudnia 5 godzin temu, felixbriar napisał(a): Gram już od jakiegoś czasu w Ark Raiders. Coś mi się znudziło, zebrałem już wszystko, czego chciałem i nie ma sensu kontynuować. Masz blueprinty wszystkie? 1 godzinę temu, Sponsi napisał(a): A ekspedycja? Zrobili takie limity oddawania rzeczy, że na 5tym stopniu naprawdę idzie się "wykrwawić" z lootu heh... trochę słaby ruch, no ale niby... ciekawe, czy zdążę na robić. A co robi ta ekspedycja w sumie? To jest reset konta o którym mówiono?
Sponsi 24 Opublikowano 3 Grudnia Opublikowano 3 Grudnia 22 minuty temu, galakty napisał(a): A co robi ta ekspedycja w sumie? To jest reset konta o którym mówiono? Ta, tylko tam jest tajmer niby na to, nie wiem, czy zdążę, a wkurzę się, jeśli nawet po 5tym levelu bez 6ego nic się nie dostanie sensownego "na stałe". Ta, to niby zamiast resetu ma być, tzn. taki reset, że coś tam dostaniesz na stałe na następnego awatara, a ten pojedzie w podróż ; ) w sumie ciekawe mogłoby być, że potem kto wysłał to np. jakaś mapa na ekspedycji heh
galakty 3 546 Opublikowano 3 Grudnia Opublikowano 3 Grudnia Ale resetuje ekwipunek, postać, poziom itp prawda? Przecież tu taki grind jest że nie widzę w tym sensu
galakty 3 546 Opublikowano 5 Grudnia Opublikowano 5 Grudnia Powiedział ile ma godzin i poziom postaci? Bo w komentarzach się wstydzi. Po ekwipunku widzę że on ledwo grę musnął 1
Pentium D 1 280 Opublikowano 5 Grudnia Opublikowano 5 Grudnia https://ithardware.pl/aktualnosci/policja_interwencja_arc_riders_internet_gry_gaming-47087.html
Spychcio 810 Opublikowano 6 Grudnia Opublikowano 6 Grudnia Uuu... mocno pojechali z tymi 5pkt. umiejętności. 1mln=1pkt A ja mam w skrytce itemów za 1,5mln i 1mln kredytów. Oj trzeba zbierać kase
Sponsi 24 Opublikowano 6 Grudnia Opublikowano 6 Grudnia Tragedia. Nie mam zamiaru resetować... dla 2 punktów? Phhh...
Spychcio 810 Opublikowano 6 Grudnia Opublikowano 6 Grudnia (edytowane) Ja ogarnę na 5pkt, jest czas do 22 grudnia na Reset. Pamiętaj, że te punkty umiejętności będą się sumować co sezon, więc np. po 5 sezonach będziesz miał już 25 punktów umiejętności więcej To samo ilość miejsca w skrytce... teraz dojdzie 12... a po 5 sezonach to już 60. P.S. a Buffy będą rosły jeszcze przez 3 sezony:) czyli powinny być razy 3. Edytowane 7 Grudnia przez Spychcio
galakty 3 546 Opublikowano 7 Grudnia Opublikowano 7 Grudnia Buffy które są temporary powinny być permanent. Inaczej reset nie ma sensu.
Sponsi 24 Opublikowano 10 Grudnia Opublikowano 10 Grudnia Ten cały ARC Raiders to zaczyna być ścierwo nie gra! Strzelam się z gościem, bo zaczął, zabiłem ARC jeden, chcę dalej z gościem się bić - a tu dwa ARCi wylatują do mnie na chama nie wiadomo skąd! I to już kolejny raz! To jest jakaś parodia! Ze normalnie jakby spod ziemi! Nie, że buch lądują, tylko zza mostu nagle nie wiadomo skąd i jak! I to któryś raz tak mam, że przeszkadzają i to MI przeszkadzają - temu, który został zaatakowany i chcę odeprzeć atak! Normalnie napiszę to Embark, bo to jest dziadostwo! W dniu 6.12.2025 o 21:45, Spychcio napisał(a): Ja ogarnę na 5pkt, jest czas do 22 grudnia na Reset. Pamiętaj, że te punkty umiejętności będą się sumować co sezon, więc np. po 5 sezonach będziesz miał już 25 punktów umiejętności więcej To samo ilość miejsca w skrytce... teraz dojdzie 12... a po 5 sezonach to już 60. P.S. a Buffy będą rosły jeszcze przez 3 sezony:) czyli powinny być razy 3. A kto to wie co wymyślą - poza tym to wiesz, to bym musiał grać miesięcznie po 100 godzin w tą gierę, a to zaczyna być bardzo wq... podbili ARC z tego co mi się wydaje i na chama...
galakty 3 546 Opublikowano 10 Grudnia Opublikowano 10 Grudnia No cóż, tu trzeba walić pierwszemu i się nie przejmować. Inaczej będzie frustracja.
Sponsi 24 Opublikowano 10 Grudnia Opublikowano 10 Grudnia 1 minutę temu, galakty napisał(a): No cóż, tu trzeba walić pierwszemu i się nie przejmować. Inaczej będzie frustracja. Walę, ale wiesz, mam niebieską tarczę, a okazuje się, że jak dwa te gówna nadlecą, to nie zdążysz pozabijać, a jeszcze trzeba kontrolować gościa, który w tym momencie sobie obiega jak chce i mam podwójny problem. A wcześniej dwa granaty i wygrywałem potyczkę. ŻENADA.
galakty 3 546 Opublikowano 10 Grudnia Opublikowano 10 Grudnia Niebieskie itemy mało co znaczą tutaj Kto pierwszy strzeli i wywali więcej amunicji ten wygrywa.
KaszaWspraju 57 Opublikowano Niedziela o 14:20 Opublikowano Niedziela o 14:20 (edytowane) Wysyp artykułów promocyjnych na ali.... na pewno bez licencji od embark. np podkładka z podświetleniem: Edytowane Niedziela o 14:34 przez KaszaWspraju
Rekomendowane odpowiedzi