galakty 3 803 Opublikowano 23 Grudnia 2025 Opublikowano 23 Grudnia 2025 13 godzin temu, raiders napisał(a): Wczoraj u znajomego pograłem trochę przy piwku nieco ponad 3 h ,oczywiście rozgrywka solo i mam mieszane uczucia co do tej gry .Co mnie mega irytowało wręcz wkur.... to fakt ze zawsze ,a szczególnie przy windzie gdzieś w krzakach siedział jakiś frajer który tylko czekał az otworzę właz lub windę i strzelał mi w plecy . To samo jak zabiłem jakiegoś robota idę po łupy bach w plecy to normalna codzienność w tej grze ? że jakiś pajac czeka na łatwe łupy w krzakach schowany ? Różnie jest, czasem 10 rajdów współpraca i zero PvP, czasem 10 rajdów pod rząd masz łebka co campi i wali od razu w plecy. Taki "urok" tej gry.
babayaga 151 Opublikowano Poniedziałek o 17:38 Opublikowano Poniedziałek o 17:38 Sukces spory, ponad 12 milionów sprzedanych kopii. No i ponad 2 miesiące od premiery i liczba graczy dalej nie spadła.
zoomehsak 50 Opublikowano Środa o 08:52 Opublikowano Środa o 08:52 Jestem totalnie zakochany w ARC to moja ulubiona gra sieciowa od czasów Quake 3 :- ) Od premiery mam już prawie 300h. Jeśli ktoś ma ochotę pograć to serdecznie zapraszam zoomehsak#9628 1
Rekomendowane odpowiedzi